TRANSFER HABERLERİ

24 Eylül 2019 Salı

SARIGÖL BELEDİYESPOR, YENİ SEZONA MERHABA DEDİ.

Yeni sezon öncesinde yenilenen kadrosu ile şampiyonluğu hedefleyen olan Sarıgöl Belediyespor, kurban keserek, dualar ile 2019-2020 futbol sezonuna merhaba dedi.
Yeni sezonda Manisa 1.Amatör Lig F grubunda; Demirci Belediyespor, Eşmelilerspor, Kula Ülküspor, Salihli Ayyıldızspor, Selendi Belediyespor ve Tepeköyspor ile birlikte zirve mücadelesi verecek olan Sarıgöl Belediyespor, hafta sonunda Sarıgöl 4 Eylül stadında kurban keserek ve dualar ile 2019-2020 futbol sezonuna merhaba dedi.
Kulüp Başkanı Hasan Günay, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların katıldığı sezon açılışında, futbolcular taraftarlara tanıtılırken hazırlık maçında Süper Amatör Lig (SAL) ekibi Alaşehir Belediyespor ile yapılan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.
Kulüp Başkanı Hasan Günay,"2019-2020 sezonunu kazasız belasız atlatmak için kurbanımızı kesip kan akıtmak istedik.Yeni sezonda bütün kulüplerimize başarılar diliyor ve kazasız belasız bir sezon geçirmeyi Rabbim inşallah nasip eder.Bütün halkımızı maçlarımıza bekliyoruz.Bu güne kadar kulübümüze desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum"dedi.
Sarıgöl Belediyespor, geçen sezon Manisa Süper Amatör Lig (SAL)'da topladığı 20 puan ile sezonu 9.sırada tamamlayarak 15 sezonun ardından 1.Amatör Lig'e düşmüştü.Kırmızı-beyazlı ekip 15 sezon mücadele ettiği Manisa Süper Amatör Lig (SAL)'da 4 kezde BAL'ın kapısından döndü.
SERVET SARUN




















Hiç yorum yok: