TRANSFER HABERLERİ

20 Eylül 2019 Cuma

MANİSA SANAYİSPOR'A 'TATLI' MORALİ.

Hafta sonunda start alacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da ilk kez mücadele edecek olan Manisa temsilcisi Sanayispor'a Karaköyspor FK Kulüp Başkanı Osman Yıldırım'dan tatlı morali.
Hafta sonunda start alacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da ilk kez mücadele edecek olan Manisa temsilcisi Sanayispor, Pazar günü karşılaşacağı Yunusemre Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlarken, son antremanı ziyaret eden Karaköyspor FK Kulüp Başkanı Osman Yıldırım, teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram ederek, yeni sezon öncesinde başarılar diledi.
2015-16 sezonunda Horozköyspor Kulüp Başkanlığı ile BAL tecrübesi yaşayan Karaköyspor FK Kulüp Başkanı Osman Yıldırım, tarihinde ilk kez BAL'da mücadele edecek olan Manisa Sanayispor'un son antremanını ziyaret ederek, Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti, yeni sezonda başarılar diledi.
Karaköyspor FK Kulüp Başkanı Osman Yıldırım,"Bugün Manisamızı BAL'da temsil edecek olan Sanayispor'un antremanını ziyaret ederek tatlı ikram ettik.Kulüp Başkanı Turhan İnan, Teknik Sorumlu Fatih Roşan, futbolcu kardeşlerime ve Sanayispor camiasına hayırlı bir sezon geçirmelerini diliyorum"dedi.
Sanayispor Kulüp Başkanı Turhan İnan, Osman Yıldırım'ın nazik ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek,"Osman Yıldırım başkanımıza yapmış oldukları nazik ziyaret için, kulübümüz, teknik heyet ve futbolcularımız adına çok teşekkür ederim,"dedi.
Manisa Sanayispor, Pazar günü saat 15'te bir diğer Manisa temsilcisi Yunusemre Belediyespor'un konuğu olacak.
SERVET SARUN














Hiç yorum yok: