TRANSFER HABERLERİ

18 Mayıs 2019 Cumartesi

ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONAYA VEDA ETTİ.

U19 Türkiye şampiyonası 2.kademe maçlarında, İzmir grup merkezinde final'de Bandırmaspor Baltok'a mağlup olan Ortaca Belediyespor, şampiyonaya veda etti.
U19 Türkiye şampiyonasında 2.kademe karşılaşmaları; İzmir, Eskişehir, Malatya ve Zonguldak grup merkezlerinde bugün oynanan final karşılaşmaları ile tamamlanırken, İzmir grup merkezinde mücadele eden Ortaca Belediyespor, finalde Bandırmaspor Baltok'a 5-1 mağlup oldu, şampiyonaya veda etti.
75 İlden 138 takımın katılımı ile 24 grup merkezinde oynanan 1.kademe karşılaşmalarında; Didim Belediyespor (Aydın)'u 2-0, Tavşanlı Moymulspor (Kütahya)'u 3-0 ve finalde Bağbaşı Zeytinköyspor (Denizli)'u 1-0 yenerek Manisa grup merkezi şampiyonu olarak 2.kademeye yükselen Ortaca Belediyespor, 2.kademe'de İzmir grup merkezinde; Sultangazi Sultançiftliği (İstanbul)'u 2-1 ve Konyaaltı Belediyespor (Antalya)'u 3-1 yenerek final'e yükseldi.
Büyük bir başarı yakalayarak adını Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına yazdırmayı başaran Ortaca Belediyespor, bugün İzmir Atatürk stadında oynanan final karşılaşmasında Bandırmaspor Baltok'a 5-1 mağlup oldu ve şampiyonaya veda etti.
SERVET SARUN













Hiç yorum yok: