TRANSFER HABERLERİ

23 Nisan 2019 Salı

ASARLIK GENÇLİKSPOR'UN ZİRVE AŞKI.

İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta, şampiyonluk hesapları yapan Asarlık Gençlikspor, deplasmanda konuk olduğu Koyundere Gençlikspor'u 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü.
İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta şampiyonluk hesapları yapan Asarlık Gençlikspor, hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu Koyundere Gençlikspor karşısında sahaya; Deniz, Şenol, Muhammed, Bülent, Ferhat, Abdullah (80 Can), Cesim 885 Esat), Yunus, Burhan (75 Ferdi), Resul ve Yasin ilk onbiri ile çıktı.
Maça kontrollü başlayan Asarlık Gençlikspor ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü ele aldı, ev sahibi takım kontra ataklar ile gol arasada Asarlık savunması buna izin vermedi.
Asarlık Gençlikspor aradığı golü 45.dakikada Burhan'ın ayağından buldu ve ilk yarı 1-0'lık skorla tamamlandı.
İkinci yarıya daha baskılı başlayan Asarlık Gençlikspor 55.dakikada Resul ile farkı 2'ye çıkardı.0-2
Gol ve goller bulmak isteyen ev sahibi ekip 70'te farkı 1'e indirsede geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Asarlık Gençlikspor karşılaşmayı 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda yolunda bir engeli daha kayıpsız aştı.
Bu galibiyet ile Asarlık Gençlikspor 22 puan ile Menemen Gençlikspor ve Yahşelli Gençlik ile zirveyi paylaştı.
Asarlık Gençlikspor Teknik Direktörü Erhan Konacaklı,"Takımımız şampiyonluk yolunda artık her maçın final maçı olduğunun bilincinde, sakatlıkların olduğu bir dönemden geçtik, hedefimize sağlam adımlarla ilerliyoruz, tüm takıma ve yönetime teşekkür ederim"dedi.
SERVET SARUN





















Hiç yorum yok: