TRANSFER HABERLERİ

8 Nisan 2019 Pazartesi

ASARLIK GENÇLİKSPOR, ZİRVEYİ BIRAKMIYOR.

İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta şampiyonluğu hedefleyen Asarlık Gençlikspor, hafta sonunda evinde konuk ettiği en yakın rakibi Yahşelli Gençlikspor'u 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu.
İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta Asarlık Gençlikspor, hafta sonunda evinde konuk ettiği en yakın takipçisi Yahşelli Gençlikspor karşısında sahaya; Deniz, Şenol, Muhammed, Bülent, Ferhat, Abdullah (80 Can), Cesim, Yunus, Burhan (65 Ferdi), Abdullah ve Resul ilk onbiri ile çıktı.Karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekipte yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftarının da büyük desteğini alarak başlayan ev sahibi ekip Asarlık Gençklikspor, 55.dakikada Abdullah'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. 
Golden sonra konuk ekip Yahşelli Gençlikspor beraberlik, Asarlık Gençlikspor ise farkı arttırma çabaları sonuç getirmeyince ev sahibi ekip karşılaşmayı 1-0 kazanarak, nağmalup liderliğini sürdürdü.
Asarlık Gençlikspor Teknik Direktörü Erhan Konacaklı,"Bu hafta derbi maç oynayacağımızın bilinciyle hem mental, hem fiziksel anlamda çok iyi hazırlandık. Oyuncularım sahada gereğini fazlasıyla yaptı.Taraftarlarımıza ve yönetimimize ayrıca teşekkür ederim iyibir aile olduk.Ayrıca oyuncularımın kararıyla bu galibiyeti genç takımda burnu kırılan oyuncumuz Samet'e armağan ediyoruz"dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Ziya Altun,"bu takımla ne kadar gurur duysam azdır, oyuncularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum bu gururu bize yaşattıkları için"dedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: