TRANSFER HABERLERİ

25 Mart 2019 Pazartesi

ASARLIK GENÇLİKSPOR SERİYE BAĞLADI.

İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta 4'te 4 yapan lider Asarlık Gençlikspor, evinde konuk ettiği rakibi Yeni Bağarasıspor'u 5-2'lik skor ile yendi ve nağmalup zirvedeki yerini korudu.
İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta nağmalup liderlik koltuğunda oturan Asarlık Gençlikspor, hafta sonunda  evinde 5.hafta karşılaşmasında Yeni Bağarasıspor'u konuk etti.Rakibi karşısında sahaya; Ozan, Şenol, Ferhat (48 Esat), İrşad, Yunus, Cesim, Burhan, İsmail (30 Fırat), Yasin (75 Abdullah), Resul ve Abdullah ilk onbiri ile çıkan evsahi ekip, maça hızlı başladı ve  15'de Şenol, 30'da Yunus'un golleri ile 2-0 öne geçti.
40.dakikada konuk ekibin kazandığı penaltı atışında kaleci Ozan gole izin vermedi ve Asarlık Gençlikspor ilk yarının sonunda soyunma odası 2-0 önde gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgarı da arkasına alan konuk ekip 50 ve 58'de bulduğu goller ile beraberliği sağladı.2-2
Kalesinde gördüğü iki golün şokunu kısa sürede üstünden atan ev sahibi ekip rakip kalede gol ve goller bulmak için ataklarını sıklaştırdı.
75.dakikada oyuna giren tecrübeli kaptan Abdullah 83 ve 87'de attığı goller ile skoru 4-2'ye getirirken, 90'da Resul maçın skorunu ilan etti.5-2
Asarlık Gençlikspor Kulüp Başkanı Mehmet Ziya Altun,"hava şartları bugün çok kötüydü.Maç 2-2'ye geldiğinde strese girsekte oyuncularımıza ve hocamıza güvenimiz sonsuzdu ve nihayetinde öylede oldu, galip gelmesini bildik.Bugün oynanan mücadeleden dolayı teknik ekibimizi ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum"dedi.
Asarlık Gençlikspor Teknik Direktörü Erhan Konacaklı,"maçın ilk yarısı önde olmamız dışında sahada istediğimizi ortaya koyamadık, ikinci yarı ard arda yediğimiz iki gol bizi 3'lü defansa dönmemize risk almamıza sebep oldu.Öne çıkan stoperimiz ve oyuna sonradan giren oyuncularımızın iyi performansıyla 5-2'lik net bir skorla maçı kazandık, oyuncularımızı tebrik ederim"dedi.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: