TRANSFER HABERLERİ

5 Mart 2019 Salı

ASARLIK GENÇLİKSPOR, NAĞMALUP ZİRVEDE.

İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta Asarlık Gençlikspor, evinde konuk ettiği Menemen Gençlikspor'u 2-0 yendi, nağmalup zirveye oturdu.İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta; Ağaspor, Çiğli Maltepespor, Emiralem Belediyespor,
Koyundere Gençlikspor, Menemen Gençlikspor, Seyrek Belediyespor, Yahşelli Gençlikspor ve Yeni Bağarasıspor ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Asarlık Gençlikspor, hafta sonunda evinde konuk ettiği Menemen Gençlikspor'u 2-0 yenerek nağmalup olarak liderlik koltuğuna oturdu.
Asarlık Gençlikspor, hafta sonunda evinde konuk ettiği rakibi karşısında sahaya;Deniz, Şenol, Muhammet, Ferhat, İrşat, Cesim, Yunus, Resul (60 Abdullah), Abdullah (55 Fırat), Yasin ve Burhan (87 Ramazan) ilk onbiri ile çıktı.
Maça hızlı başlayan Asarlık Gençlik, güçlü rakibi karşısında 10.dakikada Yasin'in golü ile 1-0 öne geçti.
44.dakikada konuk ekibin kazandığı penaltı atışında kaleci Deniz gole izin vermedi.
İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 'lık galibiyeti ile sonuçlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha dirençli başlayan ev sahibi ekip, 80.dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında baskısı arttırdı ve 85.dakikada Yasin'in golü ile farkı ikiye çıkardı.2-0
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Asarlık Gençlik, sahadan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı, üç'te üç yaparak zirveye yerleşti.
İlk hafta Koyundere Gençlik'i 1-0 ve 2.hafta deplasmanda Seyrek Belediyespor'u 5-0'lık farklı skor ile geçen Asarlık Gençlik, geride kalan üç haftada fileleri 8 kez havalandırırken, kalesinide gole kapattı.
Antrenör Erhan Konacaklı,"yeni geldiğim kulübümde 3 haftadır gol yemeden galip geliyoruz, yüreğiyle mücadele eden oyuncularımı kutluyorum tek hedefimiz şampiyonluk"dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Ziya Altun,"mahallemizin çocuklarıyla gurur duyuyorum, kısıtlı bütçeyle kurduğumuz takımımız namağlup yoluna devam ediyor, herkesi yürekten kutluyorum"dedi.
Asarlık Gençlikspor 4.haftayı bay olarak geçecek.
SERVET SARUN



















Hiç yorum yok: