TRANSFER HABERLERİ

27 Şubat 2019 Çarşamba

YAHŞELLİ GENÇLİK'e AĞA'lık SÖKMEDİ.

İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta Yahşelli Gençlikspor, evinde konuk ettiği Ağaspor'u 3-1 yenmesini bildi.İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta Yahşelli Gençlikspor, evinde konuk ettiği
rakibi Aliağa temsilcisi Ağaspor karşısında henüz maçın 10.saniyesinde kazandığı penaltı atışını Tolga Korkmaz ile gole çeviremedi.
35.dakikada ev sahibi ekip Yahşelli Gençlikspor, Görkem Coşkun'un kaydettiği gol ile 1-1 öne geçti ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı.
İkinci yarının hemen başında 47.dakikada Tolga Korkmaz'ın mükemmel ortasında Ekrem Bayır şık vurdu.2-0 
Karşılaşmada oyunun üstünlüğünü eline alan ev sahibi ekip 65.dakikada farkı üçe çıkardı.Ekrem Bayır'ın ara pasında, Tolga Korkmaz vurdu.3-0 
80.dakikada konuk ekip golü bulsada karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi ekip karşılaşmayı 3-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu.
Yahşelli Gençlikspor Yardımcı Antrenörü Zafer Macun,"Rakip bu yıl lige katıldığı için hiç tanımıyorduk.Ama bizim takımımızda iyi bir ekip olduğu için bunu dert etmedik.Çocuklar çıktılar ve oynadılar kazandık.İyi bir takımımız var karakterli oyuncular ve bunu sahaya sürekli yansıtıyorlar.Bu sayede takımdaşlık oluşuyor.Hepsini kutluyorum.İyi mücadele ve 3 puan herşey yolunda gidiyor.Umarım ligin sonunda şampiyon biz oluruz"dedi.
Yahşelli Gençlikspor ligde 3.haftayı Bay olarak geçecek.
SERVET SARUN



















Hiç yorum yok: