TRANSFER HABERLERİ

26 Kasım 2018 Pazartesi

BÖLMESPOR EVİNDE COŞTU.

Uşak 1.Amatör Lig B grubu 9.haftasında sezonun en güçlü şampiyonluk adaylarından olan Bölmespor, 15 Temmuz Şehitleri Bölme Stadyumunda Yayalarspor'u konuk etti.

Ev sahibi ekip sahaya; Özgür Karatoprak, İrfan Akıncı, Ramazan Ulugöl, Mehmet Alaybeyoğlu (68 Mert Ağca), Harun Furtana, Ramazan Çalışkan (75 Görkem Alev), Muhammed Acar, Murat Atlı (60 Murat Yasin Kahraman), Naim Akşit, Furkan Bastaban, Mehmet Ölmez ilk 11'i ile çıktı.
Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmayı ev sahibi ekip; Naim Akşit (3), Mert Ağca, Muhammed Acar ve Ramazan Ulugöl'ün ayağından gelen goller ile 6-0 kazandı.
Bu skor sonucunda Bölmespor, 9 maçlık seri boyunca her haftayı lider kapatırken, son hafta galibiyeti ile 1.Amatör Lig B grubunun ilk yarısını da zirvede tamamlamış oldu.
Bölmespor  Teknik Direktörü Hasan Özdemir,"Biz gerçekten Bölmespor ailesi olarak bu ligin en iyi takımıyız.İnşallah önümüzdeki günlerde bu rakiplerimizin hepsini teker teker geçeceğiz, çünkü çok uğraş vardık.Her haftayı lider kapattık, bu seriyi devam ettirmek istiyoruz.Bölgesel Amatör Ligi sonuna kadar hak ediyoruz ve terimizin son damlasına kadar savaşacağız"dedi.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: