TRANSFER HABERLERİ

1 Kasım 2018 Perşembe

BÖLMESPOR, EŞME BELEDİYESPOR DEPLASMANINDA.

Uşak 1.Amatör Lig B grubunda hafta sonunda sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve büyük bir çıkış yakalayan Bölmespor, maç fazlası ile liderlik koltuğunda oturan Eşme Belediyespor'a konuk olacak.
Geçen haftada Sivaslı temsilcisi Selçiklerspor'u konuk eden Bölmespor, rakibini 10-0'lık skorla mağlup ederek altın değerinde bir üç puanı hanesine kazandırarak 2.basamağa yerleşmişti.Ev sahibi ekip Eşme Belediyespor ise geçen hafta deplasmanda konuk olduğu Doğancık İdman Ocağı karşısında sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı ve liderlik koltuğuna oturdu.
2 TAKIMDA ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
Her iki takımda sezona şampiyonluk parolası ile başlamış, iki takımda geride kalan haftalarda mağlubiyet yüzü görmeden lige namağlup devam ediyor.
Bölmespor'da hedef Eşme Belediyespor'a vurgun yaparak averaj fazlalığı ile liderlik koltuğuna oturmak.Her iki takımda da üst düzey oyuncular bulunuyor.Bölmespor cephesinde; İrfan Akıncı, Mehmet Aleybeyoğlu, Ali Altıntaş ön plana çıkarken, Eşme Belediyespor'da Rahmi, Mert ve Ramazan ön plana çıkıyor.
Bölmespor  oynadığı  4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken rakip fileleri 23 kez havalandırdı, kalesinde 4 gol gördü.Eşme Belediyespor ise oynadığı 5 maçta, 4 galibiyet, 1 beraberlik alırken rakip fileleri 14 kez havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü.
Bölmespor'da Antrenör Hasan Özdemir,"Öncelikle zorlu bir karşılaşma olcaka, çalışmalarımıza hız verdik, Eşme Belediyespor maçından galibiyetle dönmek istiyoruz.Bizler bir söz verdik bu galibiyeti çok istiyoruz gençlerime inanıyorum güveniyorum sonuna kadar mücadele edeceğiz elimizden gelenin en iyisini yapıp inşallah 3 puanı hanemize yazdıracağız"dedi.
SERVET SARUN






Hiç yorum yok: