TRANSFER HABERLERİ

8 Ekim 2018 Pazartesi

BÖLMESPOR, GOL OLDU YAĞDI.10-2

Uşak 1.Amatör Lig B grubunda lige şampiyonluk parolası ile başlayan Bölmespor, evinde konuk ettiği Doğancıkspor karşısında gol oldu yağdı.10-2

Uşak 1.Amatör Lig B grubunda lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve geçen hafta ligin ilk karşılaşmasında Bölmespor, evinde Üçkuyularspor'u 2-1 mağlup eden Bölmespor 2.hafta karşılaşmasında evinde Doğancıkspor'u konuk etti.
Bölmespor rakibi karşısında sahaya; Özgür Karatoprak, Semih Çevik, Muhammed Acar, Mehmet Aleybeyoğlu, Enes Balkan, Murat Bodur, Furkan Bastaban, Murat Atlı, Naim Akşit, Ramazan Çalışkan ve Ali Altıntaş ilk onbiri ile çıktı. Rakibine oranla 90 dakika üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekibi farka götüren goller; : Ali Altıntaş 3, Erkan Özenç  2, Naim Akşit  2, Semih Çevik  2 ve Furkan Bastaban'dan geldi.
Bölmespor Teknik Sorumlusu Hasan Özdemir,"bugün galbiyeti çok isteyen ve arzulayan taraf bizdik, bu isteğimizi sahaya yansıtan ve güzel ve etkili oyunumuzu güzel goller ile süsleyen tüm oyuncularımı kutluyorum.Rakibimizde kalan maçlarında başarılar diliyorum"dedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: