TRANSFER HABERLERİ

23 Ekim 2018 Salı

BANAZ ÖZLEMSPOR ile BÖLMESPOR YENİŞEMEDİ.

Uşak 1.Amatör Lig B grubunda lider Banaz Özlemspor, öne geçtiği ve penaltı kaçırdığı karşılaşmada takipçisi Bölmespor  ile evinde 1-1 berabere kaldı.Uşak 1.Amatör Lig B grubunda zirveyi ilgilendiren karşılaşmada lider Banaz Özlemspor, evinde zirve takipçilerinden Bölmespor'u konuk etti.Karşılıklı goller ile 1-1 berabere biten karşılaşmada hakem triosu verdikleri kararlar ile her iki takımdan da tepki gördü.
Uşak 1.Amatör Lig B grubunda 4.hafta karşılaşmasında sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligin güçlü ve favori takımları Bölmespor ile Banaz temsilcisi Banaz Özlemspor, Banaz'da karşı karşıya geldi.Karşılaşmaya ev sahibi ekip Banaz Özlemspor; Mücahit, Emre, Metin, Gökhan, Mustafa, Mehmet, Alper, Kazım, Hikmet, Onur, Mefter; konuk ekip Bölmespor; Özgür, Enes, Mehmet Aleybeyoğlu, Mehmet Ölmez, Naim, Muhammed, Ali, Emre ilk onbiri ile çıktı.
Seyir zevki ve mücadelenin üst düzey olduğu karşılaşmada her iki takım da açık futbolu tercih edince takımlar bol bol gol pozisyonuna girmesine rağmen,golü bulmakta zorlandılar.
Ev sahibi ekip 9.dakikada Kazım ile 1-0 öne geçerken, konuk ekip Bölmespor, 54 dakikada Furkan'ın golü ile beraberliği yakaladı.75.dakikada ev sahibi ekipte Alper, kazanılan penaltıyı dışarı atarken, karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.
Karşılaşma'nın hakem triosu verdikleri ve vermedikleri kararlar ile maçın önüne geçerken, her iki takımda hakem triosuna tepki gösterdi.
SERVET SARUN
























Hiç yorum yok: