TRANSFER HABERLERİ

10 Eylül 2018 Pazartesi

YALIKAVAKSPOR'DA BÜYÜK SEVİNÇ VAR.

Yeni sezonda ilk kez mücadele ettiği Kadınlar Süper Ligi'ne 35-32'lik Bursa Osmangazi Belediyespor galibiyeti ile merhaba diyen Yalıkavakspor’da büyük sevinç var.
Yalıkavakspor, ilk kez mücadele ettiği Kadınlar Süper Ligi'nde ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Osmangazi Belediyespor'a konuk oldu.
Osmangazi Dikkaldırım kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmanın 8.dakikası karşılıklı goller ile 4-4 berabere geçilirken, 20.dakikayı ev sahibi ekip 12-8 önde geçti.İlk yarının son dakikalarında art arda bulduğu goller ile rakibi üzerinde baskı kuran Yalıkavakspor soyunma odasına 17-16 önde girdi.
Karşılaşmanın 35.dakikasında Marina Tomic üçüncü kez 2.dakika cezası alarak kırmızı kart ile oyundan atılmasına rağmen oyun disiplininden ve maçı kazanma arzusundan kopmayan Yalıkavakspor, 53.dakikayı 28-24 önde geçti ve karşılaşmayı 35-32 kazanması bildi. 
Yalıkavakspor'da aynı zamanda Kamerun Milli Takımı'nın da yıldız oyuncusu Yanick Boniomo  attığı 9 gol ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken, Gamze Şaşmaz (6), Buse Matlı (5), Elif Yaren Uzun (5), Katarina Stanic (5), Marina Tomic (3), Cansu Piran (1), Zehra Oğuz (1) attıkları goller ile Yalıkavaspor'u zafere taşıyan isimler oldu. 
Kulüp başkanı Mehmet Esen,”Tarihimizde ilk defa mücadele ettiğimiz Kadınlar Süper Ligi’ne deplasmanda galibiyet ile başlamak çok güzel, teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum”dedi.
Yalıkavakspor 2.hafta karşılaşmasında 16 Eylül Pazar günü saat 14:00’da Bodrum Binnaz Karakaya spor salonunda Kastamonu Belediyespor'u konuk edecek.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: