TRANSFER HABERLERİ

5 Eylül 2018 Çarşamba

MANİSA SAL'DA GRUPLAR BELİRLENDİ.

Manisa Süper Amatör Lig (SAL)'da gruplar belirlendi.2018-2019 sezonunda Manisa Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan 20 kulübün katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda gruplar belirlendi.
Manisa Süper Amatör Lig 2018-2019 sezonu bilgilendirme ve grupların oluşturulması toplantısı, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Başkanı Erol Timur, Manisa Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı, ASKF Genel Sekreteri Halil Güner, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD Manisa Şube Başkanı Özer Şenoğlu ve kulüp yöneticileri'nin katılımı ile Manisa GSHİM Çok Amaçlı Spor salonunda gerçekleştirildi.
Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF tarafından 2018-2019 sezonu bilgilendirme ve bilgi paylaşımının ardından 2 grupta mücadele edecek olan 20 takımın grup kura çekimi gerçekleştirildi.
SERVET SARUN
20-21 Ekim tarihlerinde oynanacak olan maçlar ile start alacak olan Süper Amatör Lig'de gruplarında ilk iki sırayı alacak olan 4 takımın mücadele edeceği Play-Off maçları sonunda BAL'a yükselecek ve Play-Out karşılaşması oynayacak takımlar belirlenecek.
Gruplarında son 4 sırayı alan, toplam 8 takım küme düşecek.Manisa Amatör Süper Lig 2019-20 sezonunda 14 takımlı tek grup'ta oynanacak.
A GRUBU
Ahmetli Belediyespor
Alaşehir Belediyespor
Gördes Güneşlispor
Kasabaspor
Kocaçeşmespor
Kula Ülküspor
Kulaspor
Poyrazdamları Belediyespor
Sarıgöl G.B.Belediyespor
Turgutlu İstasyon Gençlikspor

B GRUBU

1975 Maltaspor
Donatımspor
Gördes Belediyespor
Kayalıoğluspor
Kırkağaç Acar İdman Yurduspor
Manisa Horozköy Mezarlıkspor
Manisa Sanayispor
Saruhanlı Belediyespor
Ulucamispor
Yunusemre Belediyespor








Hiç yorum yok: