TRANSFER HABERLERİ

24 Eylül 2018 Pazartesi

BERGAMA BELEDİYESPOR'DA HEDEF GENÇLERBİRLİĞİ.

Bergama Belediyespor'da hedef Gençlerbirliği.TFF 3.Lig 2.grupta hafta sonunda zorlu Pazarspor deplasmanından 1 puan ile dönen Bergama Belediyespor'da hedef Gençlerbirliği.
Perşembe
günü Ziraat Türkiye kupası 3.tur karşılaşmasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Bergama Belediyespor, hazırlıklarına kendi tesislerinde günde çift idman ile devam ediyor.
Pazarspor deplasmanından Pazar günü sabaha karşı Bergama'ya dönmesine rağmen ara vermeden çalışmalarına start veren Bergama Belediyespor'da Antrenör Mert Kaytankaş,"Zorlu Pazarspor deplasmanında ilk yarının sonlarına doğru kalecimiz Ferdi sakatlanarak yerini Burak'a bırakmak zorunda kaldı, ikinci yarının başlarında bulduğumuz fırsatları gole çeviremedik ve 62'de rakibimizin golüne engel olamadık.İlerleyen dakikalarda beraberlik için ataklarımızı sıklaştırdık ve son 10 dakika rakibimizin eksik kalması sonucu ataklarımız daha etkili oldu ve 90+2'de golü bulduk"dedi.
Kaytankaş,"Şimdi bu karşılaşmayı unutarak çalışmalarımıza ara vermeden başladık.Perşembe günü deplasmanda Türkiye kupasında, Spor Toto 1.Lig'de 6 maçını da kazanan Gençlerbirliği'ne konuk olacağız, hedefimiz bu maçıda kazanarak,, hem lig'de hem de kupada yolumuza devam etmek"dedi.
Bergama Belediyespor, Perşembe günü oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşması sonrasında Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Düzcespor maçı için Karabük'e geçecek ve burada kampa girecek.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: