TRANSFER HABERLERİ

7 Ağustos 2018 Salı

HENTBOL'DE KURALAR ÇEKİLDİ.

2018-19 Hentbol sezonu Kadın ve Erkekler Türkiye kupası 1.tur grupları ile Süper Lig ile 1.Lig fikstürleri belli oldu.Türkiye Hentbol Federasyonu THF Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu,
Teknik Kurul Başkanı Hikmet Vurgun ve kulüp temsilcilerinin katıldığı kura çekiminde, Kadınlar Türkiye kupası 1.tur karşılaşmaları 4-6 Eylül, Erkekler Türkiye kupası 1.tur karşılaşmaları 14-16 Eylül tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre oynanacak.Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar, 2.tura yükselecek.
Kadınlar Süper Ligi 9 Eylül, Erkekler Süper Ligi 22 Eylül, Kadınlar 1.Ligi 15 Eylül, Erkekler 1.Ligi ise 23 Eylül'de oynanacak olan karşılaşmalar ile start alacak.
TÜRKİYE KUPASI
Kadınlar Türkiye kupası 1.tur karşılaşmaları 4-6 Eylül tarihleri arasında Ankara, Antalya, Bolu, Giresun ve Ankara grup merkezlerinde oynanacak.
Kadınlar Süper Ligi temsilcilerimizden Yalıkavakspor, A grubunda Bolu grup merkezinde; Bandırmaspor, Bolu Belediyespor ve Üsküdar Belediyespor ile İzmir BŞB.spor, B grubunda Giresun grup merkezinde; Eskişehir Şehir Koleji, Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü ve Görele Belediyespor ile mücadele edecek.
Erkekler Türkiye kupası 1.tur karşılaşmaları 14-16 Eylül tarihleri arasında Amasya, Aydın, Bolu, İstanbul, Rize ve Şırnak  grup merkezlerinde oynanacak.
Erkekler Süper Ligi temsilcilerimizden Karşıyaka Belediyespor A grubunda Rize grup merkezinde; Adıyaman Belediyespor ve Güneysu Belediyespor ile İzmir BŞB.spor E grubunda Amasya grup merkezinde; Amasya 1957 Suluovaspor ve MYK Hentbol ile 1.Lig'de mücadele edecek olan Aydın PTT  C grubunda; AHİ Evran Üniversitesi ile Maliye Piyango'yu evinde konuk edecek.Göztepe kupaya 2.turda dahil olacak.
SERVET SARUN
LİGLERDE İLK HAFTA 
Kadınlar Süper Ligi
Rize Ardeşen Gençlikspor-İzmir BŞB.spor 
Bursa Osmangazi Belediyespor-Yalıkavakspor
Erkekler Süper Ligi
Göztepe: Bay
Beşiktaş Mogaz-İzmir BŞB.spor
Adıyaman Belediyespor-Karşıyaka Belediyespor
Kadınlar 1.Ligi
Bandırmaspor-Görele Belediyespor
Erkekler 1.Ligi
Aydın PTT-Mersin İdman Yurduspor












Hiç yorum yok: