TRANSFER HABERLERİ

1 Mayıs 2018 Salı

YAHŞELLİ GENÇLİKSPOR'DAN FARKLI TARİFE. 5-1

İzmir 2.Amatör Lig 1.Grupta Yahşelli Gençlikspor, deplasmanda Seyrek Belediyespor'un konuğu oldu.İzmir 2.Amatör Lig 1.Grupta şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Yahşelli Gençlikspor,
deplasmanda konuk olduğu Seyrek Belediyespor'u 5-1 yendi, şampiyonluk iddiasını sürdürdü.Karşılaşmaya Yemen Ekşioğlu adına saygı duruşu yapılarak başlandı.Yahşelli Gençlikspor sahaya; Düzgün, Ferhat, Utku, İbrahim (Bahattin), Roni, Metin, Cesim, Nesim, Baran (Fahrettin), Burhan, Volkan ilk onbiri ile çıkarken, ev sahibi ekip Seyrek Belediyespor; Uğur Etik, Sercan, Berkan, Halis, Ayhan, Ersin, Hüseyin (İskender), Uğur Karadeniz, Cüneyt, Kerem, Kadir ilk onbiri ile sahada yer aldı.
Yahşelli Gençlikspor karşılaşmaya hızlı başladı ve 13 ile 25.dakikalarda Nesim'in attığı goller ile ilk yarıyı  2-0 önde kapattı.
Yahşelli Gençlikspor ikinci yarıya da etkili ve hızlı başladı.
50 ve 55'te Sercan ile mutlak pozisyonları değerlendiremezken, Volkan 57.dakikada skoru 3-0 yaptı.
61.dakikada ev sahibi ekipten Halis, ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, buna itiraz eden Cüneyt'te kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
Yahşelli Gençlikspor, 64'te Volkan, 71'de Fahrettin'in golleri skoru 5-0 yaptı.
75'te ev sahibi ekipte Kerem, Ferhat'ın müdahalesinde yerde kaldı, kazanılan penaltıyı kaleci Uğur Etik gole çevirdi.1-5
80.dakikada Bahattin kaleci Uğur'un müdahalesinde yerde kaldı, Uğur yaptığı faul sonrasında kırmızı kart ile oyun dışında kaldı, ev sahibi ekip kalan 10 dakikayı 8 kişi tamamladı.
Karşılaşma sonunda 2 gole imza atan Volkan,"Maç başladığında çok heyecanlandım.ilk defa resmi bir karşılaşmaya ilk onbirde başladım.Takımımız için çok önemli bir 3 puandı.Beni takıma kazandırdığı için transferden sorumlu yönetici Emre Ceylan Abime çok teşekkür ederim, ona söz verdim ve golleri attım.İnşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız"dedi.
Teknik Direktör Ali Ulusoy,"Son 3.haftaya girildi, kimin şampiyon olacağı ligin üst sırasında yer alan 4 takımın birbirleri ile oynayacakları maçlar ile şekillenecek.Bir nevi kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.İnşallah amatör ruhumuz ile sonunda sevinen biz olacağız.Zafer inananlarındır, bizde buna inanıyoruz"dedi.
SERVETSARUN










Hiç yorum yok: