TRANSFER HABERLERİ

23 Nisan 2018 Pazartesi

Hilalspor 3 puanı 3 golle aldı.

İzmir 2.Amatör Lig 7.Grupta zirve hesapları yapan Hilalspor, konuk olduğu Fırat Seyhangücüspor'u sahada 50.dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen 3-1 yenerek şampiyonluk
yolunda bir engeli daha kayıpsız atlattı.
İzmir 2.Amatör Lig 7.Grup 8.Hafta mücadelesinde Fırat Seyhangücüspor'a konuk olan Hilalspor, rakibi karşında sahaya; Murat, Ferhan, Emrullah, Ozan, Ender, Muavviz Akçay, Emre, Gökhan, Yavuzcan, Ertunç ve Mehmet ilk onbiri ile çıktı.
Karşılaşmanın 40.dakikasında Ertunç'un kırmızı kart görmesi ile 50 dakika sahada 10 kişi mücadele eden ve rakibi karşısında oyun disiplininden kopmadan kazanma isteğini sahaya yansıtan Hilalspor, karşılaşmayı Muavviz Akçay (2) ve Yavuzcan'ın golleri 3-1 kazanarak, şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız atlattı.
Hilalspor, hafta sonunda kendisi zirve hesapları yapan Kahramanlarspor'u konuk edecek.
SERVET SARUN


Hiç yorum yok: