TRANSFER HABERLERİ

28 Mart 2018 Çarşamba

Foça Belediyesi Bağarasıspor'dan Emiralem Belediyespor'a farklı tarife.9-1

İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Foça Belediyesi Bağarasıspor, evinde konuk ettiği Emiralem Belediyespor'u 9-1'lik farklı skor ile yendi, şampiyonluk
yoluna kayıpsız devam etti.Karşılaşmaya; Hüseyin (Ahmet), Çağlar (Serhat), Onur, Ahmet Şallı, Uğur, İsmet (Çağdaş), Umut, Tolga, Batuhan, Ahmet Yavez, Necmi ilk onbiri ile başlayan ev sahibi ekip Foça Belediyesi Bağarasıspor, maçın ilk dakikalarından itibaren üstünlüğünü ortaya koydu.Maçın ilk 10 dakikasında skoru 3-0 yapan ev sahibi ekip, rahat bir oyunla karşılaşmayı 9-1 kazandı, grupta nağmalup liderliğini sürdürmeye devam etti.
Genç oyuncular hazır kıta.
Foça Belediyesi Bağarasıspor'da genç oyunculardan oyuna sonradan giren kaleci Ahmet , Çağdaş ve Serhat çok iyi bir oyun ortaya koyarlarken, gösterdikleri performans ile de teknik ekibe hazır olduklarını kanıtladılar.
Foça Belediyesi Bağarasıspor Kulüp Başkanı Hakan Aydın, Teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutlayarak,"Takımımız iyi yolda, oyuncularımı tebrik ediyorum.Hafta sonunda deplasmanda Yahşelli Gençlikspor'a konuk olacağız, bu karşılaşmayıda kayıpsız atlatarak ligin ilk yarısını lider kapatmak istiyoruz"diyerek Taraftarlarada ayrıca teşekkür etti.
Foça Belediyesi Bağarasıspor, Pazar günü saat:15:00 Yahşelli Gençlikspor'a konuk olacak.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: