İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta Çakmaklıköyüspor, deplasmanda Emiralem Belediyespor'a konuk oldu.İzmir 2.Amatör Lig 1.grupta 4.hafta karşılaşmasında Çakmaklıköyüspor, deplasmanda konuk
olduğu Emiralem Belediyespor'u Soner Tanrıverdi (2) ve Onur Tunç (2)'un ayağından her iki yarıda bulduğu goller ile 4-0 yenerek, zirve yolunda kritik bir galibiyete imza attı.Deplasmanda alınan 4-0 farklı galibiyet sonrası Çakmaklıköyüspor Teknik heyeti Hüseyin Öndağ ve Erdal Kutlu yaptıkları açıklamalar ile bol gol pozisyonlu bir karşılaşma oldu, sahada 90 dakika üst düzey bir oyun sergileyen ve mücadele eden tüm oyuncularımızı kutluyoruruz.Fair-Play çerçevesinde her iki takımda çok güzel bir mücadele sergiledi, Emiralem Belediyespor'a kalan maçlarında başarılar diliyoruz”dediler.
Kulüp Başkanı Halit Yavuz,"Deplasmanda alınan farklı ve güzel galibiyet için Teknik heyet ve sporcularımızı kutluyorum.Her geçen hafta lige daha çok ısınıyoruz, hedefimiz zirve yarışında olmak"dedi.
SERVET SARUN


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder