TRANSFER HABERLERİ

23 Aralık 2017 Cumartesi

Yeşil Gönen BESK, sporseverlerden destek bekliyor.

Yeşil Gönen Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yarın saat 13:00'de Fahri Dilmaç Kapalı Spor Salonunda, Eskişehir BESK'i konuk edecek.
Deplasmanlı Bölgesel Lig A Grubunda; İzmir Bornovagücü, Bursa BESK, İstanbul 1453, Eskişehir BESK, Pamukkele Belediyesi, İzmir Rehabilitasyon ve İstanbul BESK ile mücadele eden Yeşil Gönen BESK, evinde konuk edeceği Eskişehir BESK karşılaşması için sporseverlerden destek bekliyor.
Gönen'de Temmuz ayında kurulan ve Deplasmanlı Bölgesel Lig A Grubunda mücadele eden Yeşil Gönen BESK'te Takım Kaptanı Nusret Sever, takım olarak Eskişehir BESK karşılaşması için sporseverlerden destek bekliyoruz"dedi.
Takım Kaptanı Nusret Sever,"çoğu ilde bile olmayan bir ekip oluşturduk, evlerine kapanan engelli kardeşlerimiz kurduğumuz kulüp ile bugün hem spor yapıyorlar, hemde Deplasmanlı Tekerlekli Sandalye Basketbol liginde boy gösteriyorlar.Ben ve takım arkadaşlarımın tek isteği, tüm Gönen halkının bizlere destek olması ve maçlarımızda yanımızda olmaları, yarınki maçta salonda yerlerini almalarını istiyoruz"dedi.
Karşılaşma yarın saat 13:00'de Fahri Dilmaç Kapalı Spor Salonunda oynanacak.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: