TRANSFER HABERLERİ

5 Aralık 2017 Salı

Çanakçıspor, Killik maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Manisa 1.Amatör Lig C Grubunda zirve yarışından kopmak istemeyen Çanakçıspor, hafta sonunda evinde konuk edeceği Killik Gençlerbirliğispor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Hafta sonunda deplasmanda Salihligücü ile 3-3 berabere kalan Çanakçıspor, bu karşılaşmayı unutarak, Cumartesi günü evinde oynayacağı ve ligde 2.sırada yer alan Killik Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
Çanakçıspor'da Genel Kaptan Olcay Özkul,"Killik maçı bizim çok önemli, mutlak 3 puan alıp ligdeki hedefimizi belirlemek açısından çok önemli.Taraftarlarımızında desteğini alarak inşallah 3 puanı alacağız"dedi.
Özkul ayrıca geçen yıl takımı çalıştıran ve şampiyon yapan Antrenör Göksel Özcal'ın Killik'in başında olduğunu hatırlatarak,"geçen sezon takımımızı şampiyon yapan eski hocamız Göksel Özcal'ı taraftarlarımız alkışlayarak hoşgeldin diyecekler"dedi.
Özkul, Cumartesi saat  14'de Trazlar stadında oynanacak olan karşılaşma için taraftarlarımızı ve tüm spor severleri bu maça davet ediyorum"dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: