TRANSFER HABERLERİ

26 Eylül 2017 Salı

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’tan takımına müthiş destek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta sezona 2-1’lik Havran Fatih Belediyespor galibiyeti ile başlayan Balya Belediyespor’da Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın karşılaşma boyunca
takım oyuncularına taktik ve destek vermesi karşılaşmayı izleyen taraflı-tarafsız futbol severler tarafından tam destek aldı, her takıma bir Osman başkan lazım dedirtti.
Hafta sonu oynanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup karşılaşmasında Balya Belediyespor, evinde Havran Fatih Belediyespor’u konuk etti.Ev sahibi ekip rakibi karşısında 1-0 mağlup düşmesine rağmen, toparlanarak sahadan 2-1 galibiyet ile ayrılan taraf olurken karşılaşmayı şeref tribününde izleyen Belediye Başkanı Osman Kılıç, karşılaşma öncesinde kesilen kurban’ın kanını tüm oyunculara kendisi sürerken, karşılaşma boyuncada maçın atmosferine ve heyecanına dayanamayarak sahada mücadele eden oyuncularına hem taktik hemde destek vererek morollerini yükselti, taraftarlara da takımımıza sahip çıkın mesajı verdi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: