TRANSFER HABERLERİ

23 Ocak 2017 Pazartesi

Türkiye kupasına veda ettiler, Yalıkavak'ın gururu oldular.

Bayanlar Hentbol Türkiye kupasında 14 Süper Lig takımıyla beraber adını son 16'ya yazdırma başarısı gösteren Yalıkavakspor, 2.tur karşılaşmaları sonunda kupaya veda etti.
Bayanlar Hentbol Türkiye kupası 2.tur karşılaşmaları tamamlandı, D grubunda oynanan maçlara Yalıkavakspor ev sahipliği yaptı.
Bayanlar Hentbol 1.Lig'de mücadele eden Yalıkavakspor'un ev sahipliğinde 17-19 Ocak tarihleri arasında Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanan Türkiye kupası 2.tur karşılaşmalarında Muratpaşa Belediyespor ve Kastamonu Belediyespor adlarını son 8 takım arasına yazdırmayı başarırken, Eskişehir Hentbol ve Yalıkavakspor kupaya veda etti.
Türkiye  Kupasında 14 Süper Lig takımıyla beraber adını son 16'ya yazdırma başarısı gösteren Yalıkavakspor'da Kulüp Başkanı Mehmet Esen,"Kızlarımız çok büyük bir başarı göstererek Türkiye Kupasında 16 takım arasına yer aldı.D grubunda mücadele ettiğimiz 3 takımda şuan Süper Ligin formda ekipleri, bütçe olarak bizim çok üstümüzde.Rakiplerimiz Türk hentbolünün yıldızları milli ve yabancı oyuncularla mücadele ederken, Yalıkavakspor kulübü 1 sporcu dışında tamamı beldemizde ikamet eden oyunculardan kurulu.Yalıkavak kupada en genç ekip olarak mücadele etmenin gururunu yaşamıştır, bu gururu bize yaşatan tüm oyuncularımı ve teknik ekibimizi kutluyorum"dedi.
Sona eren 2.tur karşılaşmaları sonunda çeyrek finale yükselen takımlar şöyle;
A grubu; Ardeşen Gençlikspor, Samsun Gençlikspor
B grubu; Zağnosspor, Adana Şakirpaşa Gençlik
C grubu; Yenimahalle Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyesi 
D grubu; Muratpaşa Belediyespor, Kastamonu Belediyespor  
Lig'de ikinci yarısı hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalar ile start alıyor.Yalıkavakspor hafta sonunda Ankara'da Polatlı Belediyesi'nin konuğu olacak.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: