TRANSFER HABERLERİ

8 Aralık 2016 Perşembe

Sökespor'da 12.adam taraftar isyanda.

Sökespor yönetiminin Pamukkalespor karşılaşması için taraftarlara araç tahsis etmeyecek olması 12.adam taraftarları isyan ettirdi.Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta lider Çiğli Belediyespor'un
ardından 2.sırada bulunan Sökespor'un hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Pamukkalespor karşılaşmasına kulüp yönetimi tarafından taraftarlara araç tahsis etmemesi, şampiyonluğa giden yolda en büyük destekçi olan 12.adam taraftarları isyan ettirdi.Sökespor yönetiminin Pamukkalespor karşılaşması için taraftarlara araç tahsis etmeyecek olmasından sonra Sökespor tribünlerinde yer alan Korsanlar Taraftar Grubu kendilerine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptıkları yazılı açıklama ile yönetime sitem ettiler.
SERVET SARUN
Korsanlar Taraftar Grubu'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle;"Pazar günü oynanacak Pamukkalespor maçına yönetim araç kaldırmayacaktır.
Şampiyonluğa koşan bir takımın önünü anca böyle kesebilirsiniz yazık ve çok yazık...
Taraftarsız şampiyonluk gelmez aklınıza yazın.
Bizler yine vazgeçmeyiz her daim şanlı ve kutsal armanın yanında daima olacağız aklınızın bir köşesine yazın bu saatten sonra olacak olanlardan sizler sorumlusunuz....
Bu saatten sonra yönetimin bu kadar duyarsız ve umursamaz olduğu şu ortamda taraftar gruplarının kendi cebinden para harcayarak deplasmanlara gitmesi artık kesinlikle yanlış olup Ancaaaak deplasmana otobüs kaldırmayan bu yönetimin hafta içinde de stadı doldurun takıma destek olun hedef 11 bin diye halkı kandırmayı bırakmalarını tavsiye ederiz. Deplasmana götürmeyen bu taraftarların önümüzdeki haftalarda iç saha maçlarına da desteğini kesecek olması bu takımın şampiyonluğa oynarken birden boş tribünlere oynayan futbolcular ile ligin dibine demir atmasını tüm Sökespor yönetimi hem kabul eder hemde sadece izlemekle ve pişmanlıkla yetinir.!!
Bundan sonra taraftar grupları ile bu atısmalarınız sizin aleyhinize artık !!! Bu bardağı taşıran son damlaydı"denildi.
Sökespor yönetiminin aldığı bu karar sonrasında taraftarların kendi maddi imkanları ile bu karşılaşmaya gitmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok: