TRANSFER HABERLERİ

24 Aralık 2016 Cumartesi

Kaleci Emrullah Öztürk, Ayvalıkgücü Belediyespor'dan ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor'un tecrübeli kalecisi Emrullah Öztürk takımı ile yollarını ayırdı.
BAL 9.grupta ligin ilk yarısını 26 puan ile 2.sırada tamamlayan Ayvalıkgücü Belediyespor'da son üç sezondur forma giyen ve bu sezon 7 karşılaşmada görev tecrübeli eldiven Emrullah Öztürk, yönetim ile fikir ayrılıkları içersinde olduklarını açıklayarak takımdan ayrıldı.
Tecrübeli eldiven yaptığı özel açıklamada,"yönetim ile fikir ayrılığı içersinde olduğumuz için bu ayrılma kararını aldım ve kulübüm ile karşılıklı olarak anlaşarak ayrıldım"dedi.
Emrullah Öztürk, takımdan ayrılmasının ardından ciddi olarak 3 kulübün kendisi ile görüştüğünü ve önümüzdeki günlerde de kararını açıklayacağını açıkladı.
2012-13 sezonunda Ayvalıkgücü Belediyespor ile BAL'da şampiyonluk yaşayan Öztürk, 4 sezon formasını giydiği Ayvalıkgücü Belediyespor'da 95 kez kaleyi korudu.Tarişspor, Çiğli Belediyespor, Bergama Belediyespor formalarını da giyerek bir çok kez şampiyonluklar yaşayan 34 yaşındaki tecrübeli eldiven, kariyerinde 3 Türkiye kupası, 59 3.Lig ve 100 BAL Ligi karşılaşmasında forma giyerken, Amatör Milli Takım'da da 2 dönem görev aldı.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: