TRANSFER HABERLERİ

26 Aralık 2016 Pazartesi

Horozkentspor'un Soma Zaferi.4-0

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi 3.grupta Soma Zaferspor 7.hafta karşılaşmasında Denizli temsilcisi Horozkentspor’u konuk etti.

SOMA ZAFERSPOR: 0   HOROZKENTSPOR: 4
STAT: Soma Atatürk
HAKEMLER: Onur Yayla ***, Büşra Sığınır ***, Özge Kanbay ***
SOMA ZAFERSPOR: Ayla **- Başak **, Hilal **, Selfet **, Selda **, Elifnur **, Semanur **, Selis **, Gülçin **, Meltem **, Seda **
HOROZKENTSPOR: Sudenur ***- Ayşenur ****, Raziye ***, Sevgi ***, Havane ***, Nuran ***, Özge ***, Esengül ***, Sude ****, Rabia ***, Emine ***
GOLLER: Dk.40 ve 70 Havane, 46 Esengül, 60 Rabia
Karşılaşma öncesi her iki takım oyuncuları sahaya; son dönemde yaşanan terör olaylarına karşı birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla ellerinde Türk bayrakları ile çıktı.
Ülkemizde, her geçen gün Kadın futboluna olan ilginin arttığı bu bağlamda da, 3.ligde ilk defa yer almalarına rağmen Soma’yı en iyi şekilde temsil eden Soma Zaferspor Kız Futbol takımının maçlarına da seyirciler bir hayli ilgi gösterdi.Soma’lı spor severlerin yanı sıra Denizliden gelen Horozkentspor taraftarlarıda stad da yerlerini almıştı.
TFF Kadınlar 3.lig 3.grubun 7.haftasında Atatürk Stadı'nda bir tarafta tam 6 maçtır iç ve dış sahada yenilmeyen, hatta hiç gol yemeyen Zaferspor, diğer yanda 5 maçtır yenilmeyen ve şampiyonluğun en iddialı takımı Horozkentspor’un mücadelesine tanık olduk.
Karşılaşmanın orta hakemi Onur Yayla‘nın başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmaya konuk ekip Horozkentspor etkili başladı.Sağdan Sude, soldan Rabia ile etkili kanat hucumları geliştiren yeşil-beyazlılar, 39.dakikaya kadar kalede Ayla’nın inanılmaz kurtarışlarıyla istedikleri ve arzu ettikleri golü bulamadılar.
AYLA, 580 DAKİKA SONRA GOL YEDİ!
Bu dakikaya kadar; ligde tam 580 dakikadır gol yemeyen Zaferspor ve Ayla Yılmaz, 40.dakikada Havane Dilbe‘nin uzak mesafeden attığı golle, kalesinde golle tanıştı.
HOROZKENTSPOR, 2.YARIDA DA ÜSTÜNDÜ
İkinci yarının hemen başında Ayşegül’ün güzel ortasını Esengül, meşin yuvarlağı Zaferspor ağlarına gönderdi ve yenilen ikinci golden sonra ise Zaferspor’lu futbolcular oyundan tamamen koptu.
Zaferspor, kalan dakikalarda Havane ve Rabia‘nın gollerine engel olamadı ve 7.hafta sonunda hem mağlubiyet hem de kalesinde gollerle tanıştı.. Horozketspor, atılan her golden sonra sevinçlerini Denizliden gelen taraftarı önünde asker selamı vererek kutladılar.
CEVDET YILDIRIM-SOMA
Haber'e ait daha fazla fotoğrafa https://www.facebook.com/SomadaSpor adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: