TRANSFER HABERLERİ

23 Kasım 2016 Çarşamba

Mahmut Yıldırım, Bölgesel Amatör Lig kariyerindeki 101.maçına çıktı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta nağmalup olarak liderlik koltuğunda oturan Çiğli Belediyespor'un başarılı oyuncularından Mahmut Yıldırım, Bölgesel Amatör Lig kariyerindeki 101.maçına çıktı.
BAL 8.grupta nağmalup liderlik koltuğunda oturan Çiğli Belediyespor'un başarısında katkısı büyük olan oyuncularından biri olan Mahmut Yıldırım, geçen hafta deplasmanda oynanan Aliağaspor karşılaşması ile Bölgesel Amatör Lig kariyerindeki 101.maçına çıktı.
Futbola, Karşıyaka Belediyespor alt yapısında başlayan ve Karşıyaka, Menemen Belediyespor, Tire 1922 formalarını da başarıyla giyen Yıldırım, U21'de 27, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi'nde 19 kez forma giyerken, Aliağaspor karşılaşması ile BAL'da 101.kez forma giydi.
27 yaşındaki tecrübeli oyuncu ayrıca Aliağaspor karşılaşmasının 69.dakikasında 2.sarı karttan gördüğü kırmızı kart ise futbol hayatında gördüğü ilk kırmızı kart oldu.
Bu sezon tüm maçlarda forma giyen ve attığı 3 gol ile de takımının başarısına büyük katkı sağlayan Yıldırım; bu sezon Çiğli Belediyespor ile hedeflerinin mutlu sona ulaşmak olduğunu, ayrıca uzun yıllar daha Çiğli Belediyespor'a ve Türk futboluna hizmet sağlamak olduğunu dile getirdi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: