TRANSFER HABERLERİ

13 Kasım 2016 Pazar

BAL 8.grupta lider Çiğli Belediyespor'a Aliağa Futbol A.Ş. freni.0-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta nağmalup liderlik koltuğunda oturan Çiğli Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Aliağa Futbol A.Ş. ile golsüz berabere kaldı.0-0
ALİAĞA FUTBOL A.Ş.: 0  ÇİĞLİ BELEDİYESPOR: 0
STAT: Aliağa Şehir
HAKEMLER: Hüseyin Gökberk Arslan ?, Fatih Dikbez *, Yunus Emre Çakar *
ALİAĞA FUTBOL A.Ş.: Yiğit ***- Eren **, Semih ***, Cengiz **, İlhan *, Mert **, Maxım Şoımu ***, Ziya ** (46 Güray **), Sefa **, Yoldaş *** (88 Yunushan *), Adnan ** (64 Ahmet Can *)
ÇİĞLİ BELEDİYESPOR: Can ****- Mahmut Yıldırım ***, Mahmut Utku Gülümser ***, Halil Yekta ****, Ali ***, Hasan *** (72 Emre ***), Murat *** (89 Emre *), Emrah ***, Hakan ***, Göksel *** (46 Ufuk ***), Doğan Yaşar ****
SARI KARTLAR: Güray, Ahmet Can (Aliağa Futbol A.Ş.), Mahmut Yıldırım, Mahmut Utku Gülümser, Halil Yekta, Ufuk (Çiğli Belediyespor)
KIRMIZI KART: Dk.68 Mahmut Yıldırım, 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta nağmalup liderlik koltuğunda oturan ve son üç haftadır kazanan Çiğli Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Aliağa Futbol A.Ş. ile golsüz berabere kaldı.
Çiğli Belediyespor 68.dakikada Mahmut Yıldırım'ın 2.sarı karttan oyundan atılması ile kalan dakikaları 10 kişi tamamlarken, 47.dakikada Yekta Kondu ile bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile değer kazanmadı.Karşılaşmanın Manisa Bölgesinden Hakem triosu verdikleri ve vermedikleri kararlar ile maça damga vururken, her iki takım taraftarları verilen kararlara isyan etti.
Ev sahibi ekip karşılaşmaya fırtına gibi başladı ve henüz 38.saniyede golden oldu.Sol kanattan ceza sahası içersine giren Adnan, kaleci Can'ı da geçerek yerden vurdu, top direğe çarparak auta çıktı.
Dk.7 Maxım Şoımu sağ kanattan ortasında Adnan kaleci Can ile karşı karşıya kaldı, Can zamanında müdahale ederek gole izin vermedi.
İlk onbeş dakika fırtına gibi esen Aliağa Futbol A.Ş. sağlı sollu ataklar ile Çiğli Belediyespor kalesini etkili olurken, ilerleyen dakikalarda Çiğli Belediyespor oyuna ortak oldu ve bulduğu gol pozisyonları ile rakip kalede etkili olmaya başladı.
Dk.24 Sağ kanattan Emrah'ın ortasında defansın müdahalesine rağmen iyi yükselen Göksel kafayı vurdu kaleci Yiğit iki hamlede topun sahibi oldu.
Dk.32 Hasan'ın arapasında Murat ceza yayı üzerinde topla buluştu sert vurdu, kaleci Yiğit topu kornere tokatladı.
Dk.37 Doğan Yaşar'ın ara pasında Emrah sağ kanattan ceza sahası içersine girdi sert vurdu, top az farkla auta çıktı.
Dk.47 Sol kanattan kazanılan serbest atışı Hakan kullandı ceza sahası içersinde Halil Yekta kafayı vurdu, kazılan gol ofsayt gerekçesi ile değer kazanmadı.
Dk.65 Aliağa Futbol A.Ş.'de Maxım Şoımu kendi sahasından kazandığı topla sol kanattan hızla çıktı, ceza sahası içersine ortasında topla buluşan Sefa kötü vurdu aut.
Dk.68 Aliağa Futbol A.Ş.'de Sefa sağ kanattan ceza sahası içersine girmeden Mahmut Yıldırım'ın faulü ile yerde kaldı.Mahmut Yıldırım ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
Dk.83 Sol kanattan Doğan Yaşar'ın ortasında ceza sahası içersinde Emrah topla buluştu vuruşunda kaleci Yiğit gole izin vermedi.
SERVET SARUN
Haber'e ait daha fazla fotoğrafa  https://www.facebook.com/servetsarun.egedespor/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: