TRANSFER HABERLERİ

12 Ekim 2016 Çarşamba

Sandıklıspor'da Murat Alaçayır dönemi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.grupta mücadele eden ve sezona Teknik Sorumlu Sait Taş ile şampiyonluk parolası ile başlayan Sandıklıspor'da ilk üç haftada alınan başarısız sonuçlardan sonra
yönetim Sait Taş ve ekibi ile yollarını ayırdı.
Geçen sezon Spor Toto 3.Lig 3.grupta mücadele eden ve sezon sonunda son sırada yer alarak küme düşen, yeni sezonda BAL 7.grupta mücadele eden ve sezona 52 yaşındaki Teknik Sorumlu Sait Taş ile şampiyonluk parolası ile başlayan Sandıklıspor'da ilk üç haftada alınan başarısız sonuçlardan sonra yönetim Sait Taş ve ekibi ile yollarını ayırdı.
Afyonkarahisar temsilcisi Sandıklıspor, ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda Isparta Davrazspor ile 1-1, evinde Serik Belediyespor ile 2-2 ve hafta sonunda deplasmanda Akşehirspor'a 6-1'lik farklı skor ile mağlup oldu.
Alınan başarısız sonuçlardan sonra Sait Taş ve ekibi ile yollarını ayıran Sandıklı Belediyespor'da yönetim vakit geçirmeden Teknik Sorumlu arayışına geçti ve geçen yılda takımda görev alan Murat Alaçayır'ı göreve getirdi.
Bucaspor, Altay, Bergama Belediyespor, Serhat Ardahanspor ve geçen sezon içersinde Sandıklıspor'da da görev alan 43 yaşındaki teknik adam bugün takım ile ilk çalışmasını yaptı.
SERVET SARUN

1 yorum:

Mustafa dedi ki...

Hayırlısı olsun hocam tanıdığın camia olduğu için başarılı olacağından eminim.