TRANSFER HABERLERİ

30 Ekim 2016 Pazar

Salihli Kocaçeşmespor'da Teknik ekip ile yollar ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup ekiplerinden Salihli Kocaçeşmespor'da Teknik ekip ile yollar ayrıldı.Geçen hafta yönetim kurulu tamamen istifa eden ve yeni yönetim kurulu oluşuncaya
kadar bütün idari ve teknik yetkilerin idari menajer Kamil Utkan'a verildiği Salihli Kocaçeşmespor'da, bugün Hamza, Sercan ve Orhan'ın golleri 3-1 kazanılan Gaziemir Gençlik karşılaşması sonunda Teknik Sorumlu Yahya Aydın ve ekibi ile yollar ayrıldı.
Kulüpten yapılan açıklama şöyle.
SERVET SARUN
BASIN AÇIKLAMASI !!!
Salihli'mizin güzide takımı Salihli Kocaçeşmespor'umuzun 9.grup BAL ligi 2016-2017 sezonunda kulübümüzde teknik sorumlu olarak görev yapan Yahya AYDIN hocamız ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Bilindiği gibi geçen hafta kulübümüz adına yapılan kamuoyu açıklamasında yönetim kurulunun görevi bıraktığı, buna bağlı olarakta bütün idari ve teknik yetkilerin sayın Kamil UTKAN hocamıza verildiği kamuoyu tarafından bilinmektedir.
Salihli Kocaçeşmespor'umuzun ligde bulunduğu veya aldığı sonuçların teknik ekibimizin durumu ile ilgili alınan kararla hiçbir ilişkisi yoktur.Salihli Kocaçeşmespor yönetimi olarak teknik ekibimizi başarılı bulmakla beraber alınan karar idari bir karardır. Bu vesile ile başta Yahya AYDIN hocamız olmak üzere bütün teknik ekibe hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz..
Yeni teknik ekibimiz kamuoyuna en kısa zamanda açıklanacaktır.
Kamuoyuna sevgi ve saygılarımızla.
Salihli Kocaçeşmespor Kulübü.

Hiç yorum yok: