TRANSFER HABERLERİ

17 Mart 2016 Perşembe

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'den Şampiyon Sporculara Kahvaltı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Belediye Spor Okulları Koordinatörü Gani Kıratlı'nın da hazır bulunduğu kahvaltıda Belediye Spor Okulları sporcuları ile bir araya geldi.
Kahvaltıda Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, genç sporcularla sohbet etti.Gösterdikleri başarılı performanstan dolayı Antrenör Hamdi Kuzgun’u ve öğrencilerini tebrik eden Başkan Görmez,“Torbalı Belediyesi bünyesinde açtığımız spor okullarında eğitim gören gençlerimizin iyi birer sporcu olma yolunda ilerlediğinin kanıtı Kickboks Ege Bölge Şampiyonası’nda alının madalyalar.İnşallah spor hayatlarında daha nice başarılara imza atıp bizi gururlandırırlar.Biz onlara her daim gereken desteği fazlasıyla vereceğiz”dedi.
Kickboks Ege Bölge Şampiyonası’nda 5 Madalya.
Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yapılan ve 2 gün süren Kickboks Ege Bölge Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisinde İsa Göçmen 67 kiloda birinci, Burak Kudayyılmaz 86 kiloda ikinci, Büyük Bayanlar kategorisinde Dudu Özel 56 kiloda birinci, Aysel Baykara 60 kiloda ikinci, Büyük Erkekler kategorisinde Hüseyin Kaynak 86 kiloda üçüncü olarak Torbalı'nın gururu olan sporcularında hazır bulunduğu kahvaltıda, 2.Kickboks Dünya Şampiyonluğu, MMA Kickboks Türkiye Şampiyonluğu, Uluslararası Dünya Şampiyonluğu, Uluslararası şampiyonluğu, Jujitsu Türkiye Şampiyonluğu, Kickboks Bölge Şampiyonluğu, Muay Thai Bölge Şampiyonluğu ve Bulgaristan-Balkan MMA ikinciliği madalyaları bulunan Antrenör Hamdi Kuzgun;Farklı yaş grupları arasında düzenlenen turnuvaya takım olarak en iyi şekilde hazırladıklarını dile getirerek,"Turnuvada 5 sporcumuzla madalyalar kazanarak ilçemize döndük. Bu başarıyı daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız. Diğer il ve ilçelerde düzenlenen turnuvalara da katılıyoruz. Amacımız gençlerimizin spora erken yaşlarda eğilim göstermeleridir. Madalyalar kazanarak Torbalı’ya dönen sporcularımızda gurur duyuyorum ve onları kutluyorum"dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: