TRANSFER HABERLERİ

29 Temmuz 2015 Çarşamba

Türkiye Bayanlar Hentbol 1.Ligi'nin Yeni Ekibi Yalıkavakspor, Yeni Sezon Startını Veriyor.

Türkiye Bayanlar Hentbol 1.Ligi'nin yeni ekiplerinden Yalıkavakspor, yeni sezon çalışmalarının startını yarın (Perşembe) saat 18:30 da Yalıkavak Beylikbağı Stadında verecek.
Yeni sezonda Bayanlar Hentbol 1.Ligi ve Türkiye Kupasında mücadele edecek olan Yalıkavakspor, yeni sezon çalışmalarını startını Antrenör Gökhan Ceyhan ve Yardımcı Antrenör Mehmet Deniz'in eşliğinde yarın verecek.

Antrenör Gökhan Ceyhan
Tamamı alt yapısından yetişen kadrosu ile 1.Lig'de mücadele edecek olan Yalıkavakspor'da Antrenör Gökhan Ceylan,"yeni sezonda 1.Lig’de ve Türkiye kupasında mücadele edeceğiz. Tamamı Yalıkavak alt yapısından yetişen KALECİLER: Çağrı Çinkan, Merve Çavuş, Sergül Kargın, PİVOT: Ayşenaz Yavuz, Demet Sonkaya, SOL KANATLAR: Elif Gökengin, İpek Kaya, Zelal Solmuş, SAĞ KANATLAR: İlke Yıldız, Şeydanur Günaçtı, OYUN KURUCULAR: Cansu Piren, Gözde Gökengin, Melda Bulucu, Reyhan Kaya, Zehra Oğuz’dan oluşan kadromuzu koruduk.Yapacağımız iki tecrübeli oyun kurucu transferi ile zorlu maratonda mücadele edecek kadromuz şekillenecek"dedi.
12 takımın mücadele edeceği 1.Lig'de Yalıkavakspor ile birlikte; 1453 Üsküdar, Adana Şakirpaşa HEM, Aksaray Belediyespor, Altay, Ankara Hentbolspor, Ankara Metropolspor, Bursa Gençlik, Kastamonu Artsamspor, Kastamonu Ayyıldız, Rize Pazarspor ve Samsun Gençlik mücadele edecek.
2015-2016 sezonu Süper Lig ve 1.Lig fikstürü belli oluyor.
Süper Lig ve 1.Lig fikstür çekimi ile Türkiye Kupası grup aşamasının kura çekimi 30 Temmuz Perşembe günü Hentbol Federasyonu Konferans Salonunda gerçekleşecek.
Bayanlar Türkiye Kupası Grup Aşaması 
2014-15 sezonunda ilk 4 sıra dışında kalan 8 takım; Anadolu Üniversitesi, Ankara 1910, Genç Uşakspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Osmangazispor, Sivas Belediyespor, Üsküdar Belediyespor, Zağnosspor ile 2015-16 sezonunda 1.Lig’de yer alacak 12 takım Yalıkavakspor, 1453 Üsküdar, Adana Şakirpaşa HEM, Aksaray Belediyespor, Altay, Ankara Hentbolspor, Ankara Metropolspor, Bursa Gençlik, Kastamonu Artsamspor, Kastamonu Ayyıldız, Rize Pazarspor ve Samsun Gençlik olmak üzere toplam 20 takım katılacak.
Karşılaşmalar 4’lü takımlar halinde toplam 5 merkezde tek devreli lig usulüne göre oynanacak.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: