TRANSFER HABERLERİ

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Hentbol Süper Ligi'nin Yeni Ekibi Genç Uşakspor, Dış Transferde Hız Kesmiyor.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Genç Uşakspor dış transferde hız kesmiyor.Yeni sezonda Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan
Genç Uşakspor, ilk yılında Süper Lig'de kalıcı olmak ve zirveyi hedefleyen bir kadro kurmak için transferde ince eleyip sık dokuyor.
Yeni sezon için takımı Hentbol Milli Takımı Eski Teknik Direktörü ve geçen sezon Erkekler Süper Ligi takımlarından Gençlerbirliği'ni çalıştıran 61 yaşındaki Teknik Direktör Rüştü Şahin'e teslim eden Genç Aşigo, son olarak dış transferde geçtiğimiz sezon Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ne veda eden Bursagücü Gençlikspor'dan 21 yaşındaki oyun kurucu Makedon Sara Stevanoska'yı kadrosuna kattı.
Genç Uşakspor bugüne kadar iç transferde; Mesude Adıyaman İnceefe, dış transferde İlke Şen, Buket Keskin, Jovana Bartosic, Tamara Popovic, Zorana Milic, Duygu Özakaydın ve Suzana Cubela'yı kadrosuna kattı.
Süper Lig'de 12 Takım.
Türkiye Hentbol Federasyonu yeni sezon için katılım koşullarını sağlayan kulüpleri açıkladı. 12 takımın mücadele edeceği Süper Lig'de Genç Uşakspor ile birlikte Anadolu Üniversitesi, Ankara 1910, Ardeşen Gençlikspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Kastamonu Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor, Osmangazi Belediyespor, Sivas Belediyespor, Üsküdar Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor ve Zağnosspor mücadele edecek.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: