TRANSFER HABERLERİ

2 Haziran 2015 Salı

Sındırgı Belediyespor U19, A Gençler 2.Amatör Lig'de Şampiyon.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Sındırgı Belediyespor’un alt yapı takımlarında U19, A Gençler 2.Amatör Lig Merkez grubunda şampiyon oldu.
Ceylanspor, Mahmudiyespor, Kepsut Belediyespor, Ergamaspor, İvrindi Belediyespor, Yakupköyspor ve Osmaniyespor ile Merkez grubunda mücadele eden Sındırgı Belediyespor U19, ligin son karşılaşmasında Atatürk Stadında Kepsut Belediyespor'u konuk etti.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Garnizon Komutanı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Aldemir ve çok sayıda sporseverin izlediği karşılaşmayı 2-0 kazanan ev sahibi ekip, oynadığı 14 karşılaşmada 11 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 34 puan ile şampiyonluk ipini göğüsledi, şampiyonluk kupasını maç sonunda Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın elinden aldı.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş,”Gençlerimizi canı gönülden tebrik ediyor ve bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. 10 yıllık bir aradan sonra U19 takımımızın şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Spora ve sporcuya her zaman destek olduk ve olacağız. Başarılarından dolayı takımımızın yöneticilerini, Antrenörlerini, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzü, takımımıza destek olan taraftarları ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum”dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: