TRANSFER HABERLERİ

7 Ocak 2015 Çarşamba

David Jelinek, Uşak Sportif Gençlikspor'da.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Uşak Sportif Gençlikspor, Rusya VTB Ligi ekiplerinden Krasnie Krylia Samara'da forma giyen  David Jelinek'i kadrosuna kattı.
Uşak Sportif Gençlikspor, Rusya VTB Ligi ekiplerinden Krasnie Krylia Samara'da forma giyen  David Jelinek'i kadrosuna kattı. Anadolu Ulaşım'da gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Arif Akçakaya, Başkan Yardımcısı Ercan Ceylan, Anadolu Ulaşım Genel Müdürü M.Ali Akçın, Operasyon Müdürü Ramazan Koçyiğit katıldı. İmza töreninde konuşan 
Kulüp Başkanı Arif Akçakaya,"David Jelinek, Eurolig tecrübesi olan iyi bir oyuncu. Takımımıza üst düzey katkı vereceğine inancım tamdır. Takımımıza ve Uşak’a hayırlı olsun” dedi .
Anadolu Ulaşım Genel Müdürü M. Ali Akçın,“Uşak’ımızın gözbebeği Sportif takımımıza transfer olan David Jelinek‘in takımımıza ve Uşak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, ikinci devrede daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum.  Avrupa ve Türkiye’de ilimizi en iyi şekilde temsil eden Uşak Sportif’e başarılar diliyorum” dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: