TRANSFER HABERLERİ

8 Ocak 2015 Perşembe

Altınordu'nun Altyapısı Almanya'da.

Nisan ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ülkemizin küçük yaş gruplarındaki en büyük turnuvası olan U12 İzmir Cup’ı organize edecek olan Altınordu'nun altyapı ekiplerinden U11, U13 ve U14 takımları,
9-12 Ocak tarihlerinde Almanya’daki üç önemli salon futsal turnuvasında boy gösterecek. 
Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) U11 Takımı, Hamburg’taki JFK Cup’ta Vfl Volfsburg, Borussia M’Gladbach, Osterh ve RW Essen’in de bulunduğu A Grubu’nda mücadele edecek. Turnuvada Borussia Dortmund, Hertha Berlin, Werder Bremen, FC Köln, Bayer Leverkusen ve Duisburg gibi Alman futbolunun köklü kulüpleri de yer alacak.
U13’ler, Münih’te yapılacak Vereins Service Cup’ta A Grubu’nda Voyvodina, Dettingen, Fiorentina, CFR Ruj ve SV Unterstadion ile oynayacak. Bu turnuvada da Bayern Münih, Eintrach Frankfurt ve Maribor gibi tanıdık ekipler olacak.
U14 takımı ise Frankfurt’ta ki Rhein Main Cup’ta oynayacak. Altınordu, burada Offenbach, Darmstadt, Wehen Wiesbaden, TSG Hoffenheim ve Vfb Stuttgart ile aynı grupta yer alacak. Turnuvada Ober-Roden, Eintrach Frankfurt, FSV Frankfurt, Kaiserslautern, Karlsruher ile Saarbrücken de mücadele edecek.
Üç takımın Almanya’da toplam’da 20’den fazla maça çıkacağını söyleyen Altınordu Sportif Faaliyetler Yöneticisi Gökhan Göktürk,"Çocuklarımızın  uluslararası maç tecrübelerini artırıp, onların sosyal-kültürel gelişimlerini yükseltmek adına bu turnuvalara büyük önem veriyoruz. Planlamamızı, bir takımımızın yaşı kaç olursa olsun, yıl içerisinde en az 70 maç oynaması üzerine kurduk. Çocuklarımızın uluslararası turnuvalara katılımları Mayıs, Haziran ve Ağustos aylarında da devam edecek” dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: