TRANSFER HABERLERİ

8 Aralık 2014 Pazartesi

Somaspor Kendine Geldi. 2-0

Geçen hafta Biga deplasmanında Karabiga Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Somaspor, ligin dibine demir atan İncirliova Belediyespor’u Soma Atatürk Stadında konuk etti.
SOMASPOR: 2 İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR: 0
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Serdar Karagöz, Ahmet Yaşılak, Tayfun Hakyemez 
SOMASPOR: Serkan **- Erkan **, Hakan **, Mert **, Selim **, İlyas ***, Tunç **, Levent ***, Ahmet Gündoğdu * ( 46 Samet **), Fevzi Can ** (73 Tufan **), Ersin **  (89 Samet ?)
İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR: İbrahim **- Hüseyin **, Bencan **, Hüseyin **, Gökhan ***, Orhan **, Burak **, Mustafa **, Rıza **, Hakan **, Metin **
GOLLER: Dk. 29 Fevzi Can Bozkuş,  90+4 Tufan Kelleci 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta geçen hafta Biga deplasmanında Karabiga Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Somaspor, ligin dibine demir atan İncirliova Belediyespor’u Soma Atatürk Stadında konuk etti.
29.dakikada Levent Aktuğ’un defansın arasına bıraktığı topla buluşan Fevzican Akkuş şık vurdu. 1-0
Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken 90+42'te Tufan maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. 2-0 
CEVDET YILDIRIM ile MAÇIN YORUMU.
Somaspor Teknik Sorumlusu Bahadır Özgen; Devre bize ilaç gibi gelecek.
Somaspor’un başarılı Teknik Sorumlusu Bahadır Özgen ile karşılaşma öncesinde yaptığımız söyleşide şunları ifade etti; Bireysel anlamda baktığımızda yetenekli oyunculara sahibiz.Eksikliğimiz takım olma yolunda yaşadığımız sıkıntılar. Bu sıkıntıları da devre arasında yapacağımız kamp çalışmalarında gidereceğiz”dedi. Özgen ayrıca; ligi iyi tanıdığını ve 3 puanlı sistemde her şeyin olabileceğinin de altını çizdi.
İncirliova Belediyespor
Grubun sıkıntılı takımı İncirliova Belediyespor’da, Soma deplasmanına gelirken ”bir ve ikinci bölgeyi kalabalık tutup önce bir puan kontrataklarla da bulursak üç puan alır döneriz” düşüncesi hakimdi. Nitekim, Somaspor’un gol için geldiği dakikalarda ilk 28 dakika defans ve orta saha bloğunu sağlam tuttular. Ofansif anlamda ise hiç denecek kadar etkisiz kaldılar. 29.dakikada ise defansın direncini Fevzican’ın golü kırdı. Yedikleri golden sonrada haddini bilerek oynadılar. Somaspor’un üstüne ”beraberlik golünü bulalım” diye şuursuzca gitmediler. Ancak kalan dakikalarda da gol ve ya golleri bulacak hamleler yapmayınca Somaspor deplasmanından da eli boş dönmek zorunda kaldılar.
Maçın adamı; Levent Aktuğ
Bugün Somaspor’da Levent Aktuğ resitali seyrettik.
Orta sahada bir dinamo gibi çalışan, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile rakip atakları başlamadan kesen, takımının ofansif anlamda sıkıştığı anlarda yaratıcı özelliği ile ön plana çıkan ve Fevzican’ın attığı golde asist yapan Levent Aktuğ, maçın adamı oldu.Kendisini kutluyorum.
Hakemler;
Karşılaşmayı yöneten İstanbul bölgesi hakemlerinden Serdar Karagöz, Ahmet Yaşılak ve Tayfun Hakyemez bana göre mükemmel maç yönettiler. Skoru etkileyecek her hangi bir hata da bulunmadılar.Kendilerini kutluyorum..
CEVDET YILDIRIM - SOMA

Hiç yorum yok: