TRANSFER HABERLERİ

2 Aralık 2014 Salı

Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman, Gölmarmara'da Spor Tesislerinde İncelemelerde Bulundu.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman, Gölmarmara Kaymakamı Zeyit Şener ve Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ü makamında ziyaret ederek, ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz,"Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr.Savaş Duman’a gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Spor il Müdürümüz görevine geldiği günden beri ekibiyle beraber özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bizde Belediye olarak İl Müdürümüz Dr.Savaş Duman’a ve ekibine elimizden gelen desteği sağlayacağız ve yanında olacağız"dedi. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman, Kaymakam Zeyit Şener ve Belediye Başkanı Kamil Öz birlikte İlçedeki spor tesislerde incelemelerde bulundular.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Savaş Duman,"İlçemiz gençliği ve sporu adına birlikte güzel adımlar atacağımıza inanıyorum. İl Müdürlüğü olarak gençlerimizin topluma faydalı birer birey ve ahlaklı sporcu olması adına her türlü imkanı sunacağız. Gerek projeler gerek kurumlar arası işbirliğiyle Manisa gençliği ve Manisa sporu adına birlik beraberlik içerisinde omuz omuza çalışacağız"dedi.
Belediye Başkanı Kamil Öz geçen hafta gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu  ile bir araya gelmiş ve Belediyenin hazırladığı içerisinde birçok sporun yapılmasına olanak sağlayacak şehir stadının tadilat projesi ile spor kompleksine çevrilmesi, Ozanca Mahallesine yapılacak futbol sahası ve sentetik spor sahası projelerini sunmuştu.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: