TRANSFER HABERLERİ

7 Ağustos 2014 Perşembe

Manisa ASKF'den Saruhanlı Belediye Başkanı Dr.Hüseyin Yaralı'ya Teşekkür.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr.Hüseyin Yaralı, ilçe genelindeki Amatör Spor Kulüplerine maddi ve manevi anlamda destek vereceklerini açıkladı.
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr.Hüseyin Yaralı, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Manisa İl Temsilcisi Erol Timur ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın ziyarette yaptığı konuşmada ilçedeki Amatör Spor Kulüplerine ve spora verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya teşekkür etti. Saruhanlı’nın spor alanında her geçen yıl ciddi bir ilerleme kaydettiğini dile getiren Aydın, bu başarıda Başkan Yaralı’nın büyük emeğinin olduğunu belirterek,"Saruhanlı’da her türlü spor dalında ve her yaş grubunda sporcular yetişiyor. Futbolda ise Saruhanlı Belediyespor Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele ediyor. İlçedeki gelişmeleri ilgiyle takip ediyoruz. Saruhanlı sportif tesisler anlamında da kendisini geliştirmiş modern bir ilçe, spora verdiği desteklerden Başkan Yaralı’ya teşekkür ediyoruz.”
Spora Desteğimiz Sürecek
Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise İlçede Saruhanlı Belediyespor, Mütevellispor, Halitpaşaspor, Hacırahmanlıspor, Paşaköyspor ve Yılmazspor olmak üzere Amatör Lig'lerdeki aktif olarak mücadele eden 6 amatör spor kulübü bulunduğunu belirtti. İlçedeki spor kulüplerine yeni sezonda da ulaşım, malzeme ve imkanlar ölçüsünde maddi destek vereceklerini ifade eden Yaralı,“Biz sporu önemsiyoruz. Bunun için sporu ve sporcuyu destekliyor, spor tesisleri inşa ediyoruz. Bu yöndeki hizmetlerimiz ve desteğimiz devam edecek” dedi.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: