TRANSFER HABERLERİ

1 Ağustos 2014 Cuma

Bozdoğan Belediyespor 4 Ağustos’ta Sahaya İniyor.

2011-2012 sezonunda Aydın’ı Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da temsil eden ve 2 sezon aradan sonra tekrar Aydın Süper Amatör Lig (SAL) şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele etmeye hak kazanan Bozdoğan Belediyespor, 4 Ağustos Pazartesi
günü kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarının startını verecek. Yeni sezon öncesinde takımı 2011-2012 sezonunda da çalıştıran, 55 yaşındaki Behiç Basatuğrul’a teslim eden yönetim, Teknik ekibin raporu doğrultusunda da transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Behiç Basatuğrul,”Yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacağız. İlk etapta 24-25 kişilik bir kadro ile hazırlıklara başlayacağız. Bir iki hafta içinde de yeni sezon kadromuzu şekillendireceğiz. Geçen sezon takımda yer alan 7-8 oyuncumuz ile anlaştık. Ayrıca İzmir Bölgesinden 13-14 oyuncu ile takımımıza takviye yapacağız. İki haftalık dönemde kadromuzu büyük ölçüde şekillendireceğiz. Genç ve koşan bir ekip ile yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezonumuz tüm Bozdoğan’a hayırlı olsun” dedi.
Erkan Eyiol ile yollar ayrıldı
Teknik Direktör Behiç Basatuğrul’un yardımcısı olarak daha önce anlaşmaya varılan Bozdoğan Belediyespor’un eski hocalarından Erkan Eyiol ile 2 haftalık bir sürecin ardından yollar ayrıldı. Behiç Basatuğrul’un yardımcısının önümüzdeki hafta belirlenmesi bekleniyor.
SERVET SARUN

Hiç yorum yok: