TRANSFER HABERLERİ

4 Eylül 2013 Çarşamba

Tevfik Lav’ın Adı Turnuvada Yaşatılıyor.

Manisa’nın yetiştirdiği önemli spor adamlarından Tevfik Lav’ın adı turnuvada yaşatılıyor.
Manisa Belediyespor, geçtiğimiz yıl Fikri Bayrıl adına düzenlediği Futbol Festivali’ni bu yıl 4 Nisan 2004’te geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden, Manisa futbolunun yetiştirdiği önemli Teknik adamlardanTevfik Lav adına düzenleniyor.
Turnuvaya geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe alt yapılarının'da bulunduğu 13 takım katılacak. Turnuva 6-8 Eylül tarihleri arasında Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde yapılacak.
Geçen yıl Fikri Bayrıl adına düzenlenen  Futbol Festivali’ni bu yıl Tevfik Lav adına düzenleme kararı alan Manisa Belediyespor Yönetimi, turnuvaya 13 takımı davet etti. Turnuvada 2002-2003 doğumlu sporcuların mücadele edeceğini dile getiren Manisa Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu İsmail Özer, turnuvaya Beşiktaş, Bursapor, Manisaspor, Akhisar Yıldırımspor, Bucaspor, Altay, Turgutluspor, Altınordu, İzmir Fenerbahçe Spor Okulu, Muğlaspor, Murat Germenspor, Kırkağaç Acar İdmanyurdu ile birlikte Manisa Belediyespor’un alt yapı sporcularının katılacağını söyledi. Önemli takımların alt yapı sporcularını Manisa’da konuk edeceklerini belirten İsmail Özer,"Öncelikle Manisa Belediyespor olarak önemli bir turnuvaya ikinci kez ev sahipliği yaptığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Üç gün sürecek turnuvada karşılaşmalar Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde oynanacak, Final karşılaşmaları ise 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek” dedi.
SERVET SARUN
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: