TRANSFER HABERLERİ

24 Haziran 2013 Pazartesi

Gönen'li Güreşçi Tolga Yönel, Avrupa 3.sü.

Karadağ’da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda milli mayo ile mindere çıkan Gönen'li Tolga Yönel 76 kiloda Avrupa 3.sü oldu. Yönel’in bu başarısı yetiştiği kulüp olan Gönen Güreş İhtisas Kulübü’nde büyük sevinçle karşılandı.
Gönen Güreş İhtisas Kulübü’nde güreşe başlayan ve elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekerek Bursa Büyükşehir Belediye adına güreş hayatını sürdüren Tolga Yönel, başarılarına burada da devam ederek milli takım kadrosuna dahil oldu. Tolga Yönel, Karadağ’da yapılan Avrupa Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda başarı çıtasını daha da yukarıya çekerek 76 kiloda Avrupa 3.sü oldu. Yönel’in kazandığı bu başarı başta yetiştiği kulüp olan Gönen Güreş İhtisas Kulübü olmak üzere tüm Gönen’de sevinçle karşılandı.
Yaman İnanç “Mutluyuz, Gururluyuz”
Gönen Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaman İnanç, Tolga Yönel’in elde ettiği Avrupa derecesinin kendilerine çok büyük bir sevinç yaşattığını söyledi. İnanç, Yönel’in bu başarısının kulüplerinde güreş hayatını sürdüren güreşçilere de örnek olduğunu, çok çalışarak başarılara ulaşılabileceğini gösterdiğini söyledi.
NEDİM KIRAN - GÖNEN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com  

Hiç yorum yok: