TRANSFER HABERLERİ

24 Haziran 2013 Pazartesi

Aliağa'da Yaz Spor Okulları Açılıyor.

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte sıra; öğrencilerin farklı bir çok alanda kendilerini geliştirebilecekleri yaz okullarına geldi. Aliağa’da Okulların kapanmasının ardından çocuklar spor okullarına koşmaya başladı. Aliağa Belediyesi ve Aliağa Gençlik Spor Kulübü işbirliğinde çocukların serbest zamanlarını spor ile geçirmelerini sağlamak amacıyla yaz spor okulu açılacak. 
6-15 Yaş arası çocuklar katılacak.
“Haydi Çocuklar Spora” sloganıyla başlatılan yaz spor okullarına kayıtlar 17 Haziran Pazartesi günü başladı. 6-15 yaş arasındaki çocuklar kurslara kayıtlarını yaptırabilecek. Aliağa’nın spordaki en köklü kulübü olan Aliağa Gençlikspor Kulübü bünyesinde verilecek kurslarda çocukların bedensel ve sportif gelişiminin sağlanması hedefleniyor. Yaz Spor okulunda, Sporu seven çocuklar alanında uzman antrenörler eşliğinde spor yapma imkanı bulacak. Yaz Spor Okulu Okulların açılacağı Eylül ayında sona erecek.
Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren.
Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, yaz spor okullarının her yıl çocuklara çok yararlı bir sportif olanak sağladığını ifade ederek, “Okul döneminde sınavlardan, ağır tempodan bunalan çocuklarımız yaz boyunca spor okullarımızda rahatlayıp, bedensel ve sportif olarak gelişecek. Tüm ailelerimizi, çocuklarını spora yönlendirmeleri konusunda davet ediyorum. Çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi. 
6 Branşta spor eğitimi verilecek.
Yaz spor okullarında Futbol, Taekwondo, Tenis, Basketbol, Voleybol ve Karate branşları yer alıyor. Açılacak Yaz Spor Okulu branşları ve yaş aralıkları: Basketbol (2000-2005), Futbol (1998-2005), Karate ( 2006 ve üstü), Tekvando (2000-2006), Voleybol (2000-2004). Tenis branşında ise başvurular kısa sürede tamamlanarak kontenjanın dolduğu kaydedildi. 
Yaz Spor Okulları hakkında bilgi almak isteyenler, Aliağa Belediyesi ENKA Spor tesislerinde bulunan Aliağa Spor Kulübü’ne şahsen ya da 616 9595 nolu telefonu arayarak başvurabilecek. 
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: