TRANSFER HABERLERİ

23 Nisan 2013 Salı

Gönen Belediyespor'da Yeni Hedef, Edremit Belediyepsor ile Oynanacak Olan Play-Aut Maçı.

Ayvalıkgücü Belediyespor’un deplasmanda Altınova Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan ettiği Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta hafta sonunda oynanan maçta Yenişehir Belediyespor karşısına mutlak puan hedefiyle çıkan Gönen Belediyespor, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçı Ersin’in golüyle berabere tamamlayarak 1 puan aldı.
Böylelikle son ikiye kalmamayı garantilediği gibi Gönen Belediyespor - Edremit Belediyespor Play-Aut’u da resmileşti.
Ligde istediği sonuçlara imza atamamasına rağmen dolu tribünlere oynayan Gönen Belediyespor, son ikiye kalmamayı garantilemek için çıktığı Yenişehir Belediyespor maçından istediğini aldı. Karşılaşma boyunca konuk ekibin pozisyon zenginliği açısından üstün olduğu maçın 9.dakikasında defansındaki Tolga ve Ersin arasındaki anlaşmazlık sonucu araya giren Serhat çok güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve ilk yarı Yenişehir Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda daha atak oynayan Gönen Belediyespor 56’da Ceza sahası içinde oluşan karambolde topa sert ve düzgün vuran Ersin o kalabalığın bakışları arasında topu ağlarla buluşturarak maça tekrar dengeyi getirdi.1-1
Gönen Belediyespor bu sonuçla istediğini alarak sahadan ayrılırken, artık kesinleşen Edremit Belediyepsor ile oynanacak play-aut maçını düşünmeye başladı. 
NEDİM KIRAN - GÖNEN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com 

Hiç yorum yok: