TRANSFER HABERLERİ

27 Mart 2013 Çarşamba

Gönen Belediyespor Evinde Çok Farklı. 4-1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grupta, hafta içi mesaisinde Gönen Belediyespor, dün evinde konuk ettiği Altınova Belediyespor'u 4-1 farklı skor ile geçti. Maç için çok uygun havada başlayan mücadelenin ikinci yarısı, kapalı ve yağışlı bir havada oynandı.
Hafta içi olmasına rağmen tribünler boş kalmadı. Sezonun en iyi oyununu oynayan yeşil-beyazlı ekip, çok haklı bir galibiyet elde ederken, oyuncuların skor avantajını yakaladıktan sonra sahaya yansıttığı futbol tribünlerden alkış aldı.
Ev sahibi takımın oyuncuları kart konusunda çok dikkatli davranarak, maçı 1 sarı kartla tamamladılar. Yeşil-beyazlı oyuncular maç sonunda sahada müzik eşliğinde dans ederek galibiyeti taraftarları ile birlikte kutladılar. 
Maçın ilk tehlikeli atağı daha 1.dakikada yaşandı. Ev sahibi ekibin kullandığı kornerden dönen topu kontrol ederek harika çalımlarla ceza sahasına giren Mesut’un vuruşu kaleci Serhat’ın üzerine gitti. Konuk ekip 7.dakikada Murat’la gole yaklaştı ancak bu oyuncunun kafa vuruşu az farkla auta gitti. Hemen 1 dakika sonrasında İsa, uzaklardan kaleyi yokladı top direğin dibinden auta gitti.11’de İsa bu kez ters taraftan kazanılan serbest vuruşu yerden direk kaleye kullandı ve top ağlara gitti 1-0. 
14’te Candaş topla kale alanı içine kadar girdi, kaleciyi de ekarte den Candaş bomboş pozisyonda bulunan İsa ve Cem’le buluşturamadı defans araya girdi. 
16’da Berete ve Murat çarpıştılar her iki oyuncunun da tedavisi saha içinde yapıldı. Berete bu pozisyonda sarı kart gördü. 
20’de sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşu ev sahibi adına çok etkili kullanan Mennan topu öyle bir yere gönderdi ki kale alanı içinde Yekta’ya sadece kafayla dokunmak kaldı.2-0 
23’te Emin uzak kale direği dibine etkili bir vuruş yaptı ancak top az farkla auta gitti. 
33’te ikili mücadelede yerde kalan Emin sakatlanarak yerini Ahmet’e bıraktı. Emin’in kaldırıldığı hastanede omzunun çıktığı tespit edildi. Kırık şüphesi bulunan bu oyuncunun durumu daha sonra netleşecek. 
44’te ilk golün kopyası pozisyonda hemen hemen aynı yerden yine Mennan’ın kullandığı serbest vuruşta yine Yekta yükseldi ancak bu kez kafa vuruşunu gerçekleştiremedi. 
5 dakika uzatma oynanan ilk devre 2-0 Gönen Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.  
Altınova Belediyespor Antrenörü Yaşar Nalbantoğlu, ikinci yarıya Cihan ve İlker’in yerine Ozankan ve Atai Mohammed Abubakar’ı sahaya sürerek başladı. Maçın en etkili isimlerinden olan kendi yarı sahasının ortalarından kazanılan serbest vuruşu öyle bir yere gönderdi ki yerde seken top gününde olmayan kaleci Serhat’ı aşarak ağlarla buluştu ve skor 3-0 oldu. 
64’te konuk ekipten Şener yerini Ali’ye bıraktı. Altınova’dan Aşkın 66’da,Mohammed ve 67’de Melih 73’te ve Orkun 74’te sarı kart gördüler. 74’te ev sahibinden Cem yerini Emrah’a bıraktı. 75'te oyuna yeni giren Emrah kendi yarı saha çizgisinin üzerinden mükemmel bir pasla Candaş’ı buluşturdu. Candaş topu ceza sahası içine kadar sürdü ve kaleci Serhat’ın altından ağlarla buluşturarak skoru 4-0’a taşıdı.
77’de oyuna sonradan giren Ali, konuk ekibin tek sayısına imza attı. 79’da İsa yerini Fatih’e bıraktı. 82’de Gönen ceza sahası içinde sakatlanan Altınova Belediyesporlu oyuncu oyuna bir daha dönemezken oyuncu değişiklik hakkı kalmayan konuk ekip son 8 dakikayı 10 kişi oynadı ve 4 dakika uzatma oynanan maç 4-1 ev sahibi Gönen Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.
NEDİM KIRAN - GÖNEN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com  

Hiç yorum yok: