TRANSFER HABERLERİ

19 Mart 2013 Salı

Aliağaspor U-15, Eskişehir'de Tur Peşinde.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun koordinatörlüğünde, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), Türkiye Fubol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Nike'ın katılımıyla düzenlenen Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe maçlarında  21-24 Mart tarihleri arasında Eskişehir Grup merkezinde Merkez Efendispor (İstanbul), THYSpor (İstanbul), Demirspor (İzmir), TKİ Tavşanlı Linyitspor (Kütahya), İl Özel İdaresispor (Kütahya) ve Erenlerspor (Sakarya) takımları ile aynı grupta mücadele edecek olan Aliağaspor U-15 takımı Eskişehir’e gitti.
Aliağaspor U-15 Takımı Antrenörü Alper Peker, “Eskişehir’de oynanacağımız 1. Kademe maçlarına hazırız. Takımımıza güveniyoruz. Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırıyoruz. Eskişehir’de iyi bir performans göstererek gruplardan çıkacağımıza inanıyorum” dedi.
Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Aliağa’nın sporda son yıllarda büyük başarılara imza attığını ifade ederek, “Son yıllarda altyapıya verdiğimiz önemin sonuçlarını genç takımlarımızın başarılarıyla alıyoruz. U15 takımımız da bu yıl büyük bir başarıya imza atıp Şampiyonada İzmir’i temsil etme hakkı kazandı. Genç oyuncularımıza hem biz hem de Aliağa halkı çok güveniyoruz. Aliağa, Türk futbolu için önemli bir kaynak haline geldi. Bu çocukların çoğu geleceğin büyük futbolcuları olmaya aday. Türkiye şampiyonasında takımımıza başarılar diliyorum” dedi. 
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: