TRANSFER HABERLERİ

26 Şubat 2013 Salı

Uşak Basketboluna Damga Vurdular.

Uşak kulüpler Yıldız Erkekler Basketbol liginde Uşak Belediyespor, Bir Eylülspor karşısında   62-46 skorla galip gelerek şampiyonluğa adını yazdırdı. Final maçına kadar nağmalup olarak ismini yazdıran Uşak Belediye spor maçın başında sonuna çekişmeli geçen karşılaşmada özellikle son periyotta ortaya koyduğu oyunla şampiyonluğu kazandı.
Şampiyonluk Kupasını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Kabay'ın elinde alan Uşak Belediyespor'lu gençler şampiyonluk sevinçlerini karşılaşmayı izlemeye gelen Mackolik.com Uşak Üniversite basketbolcuları ile paylaştılar
TB2L mücadele eden Mackolik.com Uşak Üniversitesinin alt  yapısını oluşturan Uşak Belediyespor'da şimdiki hedef 13-17 Mart tarihleri arasında Uşak'ta düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasında.
Kendi sahasında oynayacağı Şampiyonaya Antrenör Mahir Doğan nezaretinde devam edecek olan Uşak Belediyespor, son beş yılda 3 final oynayarak kaybettiği Bölge şampiyonasını  bu defa kendi evinde kazanmanın inancı içinde.
Basketbol Alt yapı  Başkanı Umut Karakaya bu yıl göreve geldik  amacımız bu yıl geçen yıllarda gösterdiğimiz başarıyı devam ettirmekti. İlk kupayı yıldız erkeklerde kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alt yapı koordinatörü ve kulüp müdürümüz  Nurullah Varol ve Antrenörlerimiz Mahir Doğan, Halil Besci  ile organize çalışmalara başarılı şekilde devam ediyoruz, asıl hedefimiz gelecek yıl Uşak dışından gelecek başarılı oyuncuları  kulübümüz bünyesinde kazandırarak daha büyük başarılara imza atmaktır. 
Bu konuda Başkanımız Musta Kuvvet ve yönetim kurulu olarak hem fikiriz  2 yıl içinde mutlaka TB2L'de mutlaka genç oyuncularımızda yer alacaktır, bu inançla ekibimizle çalışmalara devam edeceğiz, dedi.
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: