TRANSFER HABERLERİ

8 Şubat 2013 Cuma

Manisa Belediyespor, Serkan Tuğal'ı UNUTMADI

Manisa Belediyespor, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski futbolcusu Serkan Tuğal adına futbol turnuvası düzenledi. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde iki grup halinde düzenlenen ve dokuz takımın alt yapı sporcularının katıldığı turnuvada A Grubunda Akhisarspor, B Grubunda ise Manisaspor şampiyon oldu.
Geçtiğimiz yıl Güzelbahçe Belediyespor ile Tirespor maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Manisa Belediyespor’un eski futbolcusu Serkan Tuğal adına Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde futbol turnuvası düzenlendi. 
Turnuva iki grup halinde yapılırken, turnuvaya Manisaspor, Akhisarspor, Saruhanlı Belediyespor, Manisa Belediyespor, Turgutluspor, Akhisar Yıldırımspor, Manisa İl Özel İdarespor, Çamdibispor ve Murat Germen İlköğretim Okulu’nun alt yapı sporcuları katıldı. Turnuvada A Grubunun finalinde Akhisarspor, Manisa Belediyespor’u 2-0 yenerek şampiyon olurken, B Grubunda ise Manisaspor, Akhisar Yıldırımspor’u 2-1 yenerek şampiyon oldu. Turnuva sonunda şampiyon takımlarla birlikte,  katılan takımlara kupa ve sertifika verildi. 
Güzel bir turnuva olduğunu ifade eden Manisa Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Haktan Tunç, turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti. Bu yıl ilk kez düzenledikleri turnuvayı her yıl geleneksel hale getirmeyi planladıklarını ifade eden Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan,“Önümüzdeki yıllarda turnuvayı daha kapsamlı bir şekilde yapmayı düşünüyoruz. Genç yaşta hayatını kaybeden Serkan’a bir kez daha Allah’tan rağmen, ailesine sabır dileklerimizi iletiyoruz. Serkan Tuğal’ın adını yapacağımız bu organizasyonlarla yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: