TRANSFER HABERLERİ

11 Şubat 2013 Pazartesi

Çine Madranspor'a Tire 1922 Baskını.0-2

 ÇİNE MADRANSPOR: 0         TİRE 1922: 2
STAT: Yüksel Yalova 
HAKEMLER: Selim Özen ***, Habip Tiryaki ***, Mehmet Can Küçük *** 
ÇİNE MADRANSPOR: Gökçin **, Halim *, Hakan Aydın *, Ali Aykan **, Hakan Sofuoğlu *, Mehmet Ali Moğul *, Erhan *, Hakan Eser **, Emin Samet * (dk.67 Mertcan *), İsmail Temur * (dk.82 İsmail Tütüncü *), Arda * (dk.46 Mehmet Ali Babayiğit *) 
TİRE 1922: Akın **, Fatih **, Serhat **, Mahmut **, Ufuk **, Yasin **, Onur **, Emrah **, Serkan *** (dk.90 Abdullah?), Burak ***, Hasan ** (dk.90 Aykut ?) 
GOLLER: Serkan (58 pen.), Burak (90+5) 
SARI KARTLAR: Hakan Sofuoğlu, Hakan Eser, Hakan Aydın, Ali Aykan, Mehmet Ali Moğul / Fatih, Ufuk, Emrah 
KIRMIZI KARTLAR: Halim (89), Mehmet Ali Babayiğit (90+5) Çine Madranspor 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta Aydın Temsilcisi Çine Madranspor, evinde konuk ettiği İzmir temsilcisi Tire 1922 karşısında hiç bir varlık gösteremedi ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
58.dakikada kazanılan penaltıyı Tire 1922'de Serkan kullandı, top kaleci Gökçin'in uzandığı köşeden ağlarla buluştu. 0-1
Sık sık duran karşılaşmada hakem 5 dakika uzatma gösterdi. Uzatma dakikalarının sonunda gelişen Tire 1922 atağında Burak, karşılaşmanın skorunu ilan etti. 0-2
Karşılaşma sonrasında Hakem Triosuna öfkelen Çine Madranspor taraftarları, Hakemler soyunma odasına giderken tribünden su şişeleri fırlattı. Şişelerden biri, bir polis memurunun yüzüne geldi. Daha sonra tribünde taraftarlar ve polis arasında yaşanan gerginliği Eski Kulüp Başkanlarından Mevlüt Karabulut, Erden Kaya ve Çine Madranspor'lu yöneticiler yatıştırdı. 
NOTLAR 
Çine Madransporlu futbolcular maça üzerinde, "Cefakar taraftarlarımız. Sizlere minnetarız. Yönetim Kurulu ve Futbolcular" yazılı pankartla çıktı. 
Karşılaşmayı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Madranspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve eşleri birlikte izledi. 
82.dakikada oyundan çıkan İsmail Temur, solunum sıkıntısı yaşayınca ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 
Karşılaşma sonunda Çine Madranspor Kulüp Başkanı Ali Örter, "Gana 3 milyon bütçe ile Dünya Kupasına gidiyor" diyerek futbolculara tepki gösterdi. 
Çine Madranspor Teknik Direktörü Göksel Özdemir,"Çok iyi oynamadığımız bir maçtı. Hava muhalefeti de dahil olunca mağlup olduk. Pozisyon üretmekte zorlandık. Rakip bizden daha iyiydi, tebrik ediyorum" dedi. 
Tire 1922 Teknik Direktörü Mesut Toros,"Bizim için zorlu bir deplasmandı. Çine Madran'ın ne kadar güçlü olduğun geçen hafta Salihli maçında görmüştük. Sahada çok iyi mücadele ettiler. Bugün istekli ve arzulu olan bizim oyuncularımızdı. Sahaya yüreklerini koydular, iyi mücadele ettiler. Dediklerimiz yaptılar, yakaladıkları pozisyonları değerlendirdiler ve maçı kazandılar. Çine Madranspor'a sonraki maçları için başarı diliyorum" diye konuştu. 
EMİN AYDIN-ÇİNE
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com                

Hiç yorum yok: